• Radiatorborstel voor kolom radiator - Reinigt ook jouw handdoekdroger

Centrale Verwarming Borstel.

Centrale Verwarming Borstel voor traditionele kolom radiator

Radiatorborstel voor het reinigen van de centrale verwarming. Radiatoren zijn echte stofnesten. De combinatie van warmte en moeilijk te bereikbare onderdelen zorgen voor een opeenhoping van dik stof. Deze borstel is geschikt voor een vintage kolom radiator. Vanwege de handige bocht in de borstel kom jij ook gemakkelijk tussen randen en achter stoffige leidingen. Ook de handdoekdroger in jouw badkamer maak jij snel en eenvoudig stofvrij met deze radiatorborstel. Totale lengte: 47 cm – Borstelgedeelte: 6cmØ.

Heb jij een cv met rooster? Dan is DEZE radiatorborstel meer geschikt voor jou. Ken jij onze speciale borstels voor het afstoffen van boeken en voor het reinigen van jouw jaloezieën? Ook voor het borstelen voor stoffen meubels en kleding kun jij bij ons terecht.

Borstels met echt haar:

De borstels die wij bij Bink Fournituren verkopen worden gemaakt door de firma Redecker in Duitsland: een traditionele borstelmaker waar het vak nog van vader op zoon wordt doorgegeven. Naast het gebruikelijke borstelwerk, dat je wel zult kennen, worden door ons ook bijzondere borstels geleverd. Alle borstels zijn gemaakt van natuurlijke materialen: het handvat is van hout en de gebruikte haren zijn van natuurlijke vezels of dierlijk haar.

Stof tussen de verwarming.

Al onze borstels zijn bedoeld voor een specifiek doel en maken de klus die jij gaat doen een stuk gemakkelijker. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze radiatorborstel voor het stofvrij maken en houden van jouw centrale verwaming? De traditionele kolom radiator is een echte stofverzamelaar. Deze speciale natuurlijke radiatorwisser maakt korte metten met stof en vuil. Vanwege de gebogen vorm kan jij ook moeilijk te bereiken gedeelten goed stofvrij maken. Ook de verwarming in de badkamer, waar jij jouw handdoeken op droogt, is in een oogwenk weer schoon. Voor een platte verwarming of een verwarming met een rooster, leveren wij DEZE flexibele radiatorwisser.

Specificaties:

Materiaal: Geolied beukenhouten handvat; borstelharen van varkenshaar. Afmeting: 47cm. Doorsnee borstelkop: 6cm. Voorzien van handige ophanglus. Verkoop per stuk

Nog meer handige borstels:

Voor elke klus de juiste borstel – allemaal van natuurlijk materiaal.

  • Jaloezieborstel: voor de luxaflex.
  • Meubel- en kledingborstel: voor alle (be)kleding.
  • Boekenborstel: voor het veilig afstoffen van jouw boeken.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Radiatorborstel voor kolom radiator - Reinigt ook jouw handdoekdroger

  • Merk: Redecker
  • Model:511093
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €12,95


Gerelateerde producten

Boekenborstel - Extra zachte borstelharen

Boekenborstel - Extra zachte borstelharen

Boekenborstel.Boekenborstel om boeken stofvrij te maken.Borstels met echt haar: Boekenborstel met ex..

€24,95

Klassieke kleding en meubel-borstel - 100% natuurlijke borstel

Klassieke kleding en meubel-borstel - 100% natuurlijke borstel

Meubelborstel.Meubelborstel: klassieke borstel met echt haar.Borstel met echt haar: De borstels die ..

€39,95

Tags: Radiatorwisser, radiatorborstel, verwarmingborstel, borstel verwarming, borstel centrale verwarming, cv-borstel, cvborstel, borstel voor cv, cvwisser, wisser voor cvm ragger, rager, verwarmingrager, ragger voor verwaming, rager voor verwarming, ragebol, raagbol, stof tussen de verwarming, stofvrij maken verwarming, verwarming stofvrij, stof weghalen verwarming, cv stofvrij maken, cv stofvrij, stof in de cv, stof tussen cv, nissenborstel, roosterborstel