• Rollator borstel - Lange borstel tampico fiber

Extra lange borstel

Extra lange borstel - Voor wielen van rollator of rolstoel

Borstelwerk van natuurlijk materiaal: het tampico haar van deze handveger is soepel en sterk en daarmee prima geschikt om er zowel binnen als buiten iets mee schoon te maken. Deze borstel is ideaal voor het reinigen van de wielen van een rolstoel of rollator. Zo blijft vuil en aarde buiten. Maar je kunt de borstel natuurlijk ook voor allerlei andere klussen gebruiken. Afmeting: 45 centimeter. Verkoop per stuk.

Ook voor een stoffer en blik van natuurlijk materiaal kan jij uiteraard bij ons terecht. Bekijk HIER ons totale assortiment.

Redecker - De Duitse borstelmaker

Waarom zou een gebruiksvoorwerp niet mooi kunnen zijn? Het borstelwerk van de Duitse borstelmaker Redecker is niet alleen gemaakt van het beste materiaal, het blinkt ook uit in slim design en ziet er mooi uit. Zo wordt schoonmaken een stuk minder vervelend. Je werkt met mooi, duurzaam en functioneel materiaal in plaats van met gereedschap dat niet doet wat het belooft of heel snel kapot gaat. Neem nu deze praktische werkborstel voor binnen en buiten.

Lange werkborstel - tevens geschikt als rollatorborstel

De lange borstel is gemaakt van tampico: een soepele, niet al te harde vezel. Je kunt de borstel dus zowel binnen als buiten gebruiken. Deze borstel is ideaal voor het grondig afborstelen van wielen van een rollator of rolstoel. Dit zorgt ervoor dat jij geen lelijke inloop in huis krijgt. Borstel de wielen op je gemak af voordat je de rolstoel of rollator naar binnen rijdt. Het zal je veel werk besparen! Na gebruik hang jij de lange handveger op aan de lederen ophanglus.

Specificaties:

Samenstelling: Tampico met beukenhout. Afmeting: 45cm. Verkoop per stuk.

TIP:

Bestel ook direct een stoffer en blik mee. Zo heb je alles bij de hand om vuil van je vloer op te vegen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Rollator borstel - Lange borstel tampico fiber

  • Merk: Redecker
  • Model:302545
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €15,95


Gerelateerde producten

Veegblik  - Stofblik van metaal

Veegblik - Stofblik van metaal

Veegblik voor buiten.Veegblik voor buiten met houten steel.Alles lekker schoon: solide en stevig sto..

€7,95

Tags: stoffer, handveger, lange stoffer, borstel, borstel voor rolstoel, borstel voor rollator, rollatorwielen schoonmaken, rolstoelwielen schoonmaken, rollatorborstel, wielenborstel, wielborstel, wielen schoonmaken