• Badborstel varkenshaar - Zachte rugborstel

Zachte Rugborstel – Badborstel Varkenshaar

Rugborstel – Badborstel Varkenshaar met afneembare borstelkop

Borstel met echt haar: een badborstel is onmisbaar bij het badderen of douchen. De badborstel is zo ontworpen dat jij ook plekken op je lijf kunt bereiken, waar je met een washand of spons moeilijk of zelfs helemaal niet bij komt. Badborstels verkopen wij in verschillende varianten. Dit model is gemaakt van zacht varkenshaar en voorzien van een afneembare borstel met handriem, zodat jij de borstel ook gemakkelijk kunt gebruiken voor het schoonmaken van armen, benen en voeten. Lengte: 47cm. Verkoop per stuk.

Naast deze zachte versie zijn er ook andere modellen beschikbaar. De badcel of douche kan jij na afloop schoonmaken met onze badkuipborstel: ook ideaal voor het schoonmaken van geglazuurde tegels. Ken jij onze duurzame schapenmelkzeep al?

Zachte rugborstel

Onze Duitse borstelmakers maken badborstels, ook wel rugborstels genoemd, in allerlei varianten. Welk model jij het beste kunt kiezen is deels afhankelijk van persoonlijke voorkeur en deels van eerdere ervaring met het gebruik van een rugborstel. Dit zachte model is zeer geschikt als zogenaamd instapmodel, waarbij jij de huid de kans geeft om aan de borstel te wennen. De gebruikte varkensharen zijn zacht, maar stevig en goed elastisch waardoor jij voor langere tijd plezier zult beleven aan deze borstel.

Gebruik en onderhoud van een badborstel

De badborstel bestaat uit een lange, licht gebogen steel en een afneembare borstelkop met handriem. De vorm van de steel is zo ontworpen, dat jij gemakkelijk het hele lichaam kunt bereiken. De gebruikte varkensharen zijn zacht en de borstel is voorzien van een volle inzet met haar. Gebruik de borstel voor het reinigen van jouw lijf, armen, (boven)benen en voeten. Spoel de borstel na afloop altijd goed uit, zodat er geen zeepresten achterblijven en verwijder het meeste vocht door de haren goed in te drukken. Daarna laat je de borstel, met alle borstelharen dezelfde kant op, rustig drogen tot het volgende gebruik. Omdat het hout van de borstel ongelakt is, kan jij de borstel, eenmaal goed opgedroogd, het beste bewaren op een niet al te vochtige plek.

Specificaties:

Samenstelling: Ongelakte beukenhout steel met afneembare borstel van varkenshaar – handriem van katoen. Lengte: 47cm. Verkoop per stuk.

Lekker badderen:

  • Badborstel hard – stimuleert de bloedsomloop
  • Badborstel paardenhaar – tevens geschikt voor dry massage
  • Badkuipborstel – om de badkamer mee schoon te maken
  • Duurzame schapenmelkzeep – een biologische weldaad voor de huid

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Badborstel varkenshaar - Zachte rugborstel

  • Merk: Redecker
  • Model:631050
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €16,95


Gerelateerde producten

Badborstel tampico - Harde rugborstel

Badborstel tampico - Harde rugborstel

Harde Rugborstel – Vegan BadborstelRugborstel – Vegan Badborstel met plantaardig haarBorstel met ech..

€17,95

2 stukken schapenmelkzeep Weidegeur

2 stukken schapenmelkzeep Weidegeur

Duurzame Schapenmelk Zeep.Duurzame Schapenmelk Zeep verwent en verzorgt je handen, gezicht en lichaa..

€9,95

Badkuipborstel - Ook voor tegelwerk

Badkuipborstel - Ook voor tegelwerk

BadkamerborstelBadkamerborstel zacht: Fiber boender voor badkuip en tegels.Borstels met echt haar: ..

€24,95

Tags: Badborstel, rugborstel, badkamerborstel, borstel voor je rug, massageborstel, badkuipborstel, borstel voor onder de douche, doucheborstel, rug wassen