• 2 stukken schapenmelkzeep mannengeur

Duurzame Schapenmelk Zeep.

Duurzame Schapenmelk Zeep verwent en verzorgt je handen, gezicht en lichaam in optima forma. Dankzij de 100% biologische ingrediënten worden zowel het milieu als jouw huid niet onnodig belast.

De Schapenmelk Zeep van Ovis komt uit Oostenrijk en bevat, naast het hoofdbestanddeel schapenmelk, tevens amandelolie en karité-boter voor een duurzame en langdurige verzorging. De biologische schapenmelkzeep is leverbaar in maar liefst 13 natuurlijke geuren en vervaardigd met respect voor natuurlijke bronnen.

Geur: For Men. Op basis van schapenmelk en verrijkt met amandelboter, karité-boter(sheabutter) en gecertificeerd verkregen palmolie. De biologische zeep heeft een aangename geur door de gebruikte natuurlijke geurstoffen. In deze versie zijn musk-geuren opgenomen, die vooral door mannen als prettig worden ervaren. Maar ook steeds meer vrouwen weten deze kruidige geur te waarderen!

Je ontvangt 2 stukken zeep van elk 100 gram. Afmeting per stuk: 8,5 x 6cm.

De voor deze zeep gebruikte palmolie is gecertificeerd als duurzaam, waarbij je er vanuit kunt gaan dat de palmolie op duurzame wijze wordt verkregen met respect voor milieu en sociale omstandigheden en dat voor deze palmolieplantage geen bossen zijn gekapt.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

2 stukken schapenmelkzeep mannengeur

  • Merk: Ovis
  • Model: 635031
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €7,49


Tags: zeep