Duurzame Zeeponderlegger

Duurzame Zeeponderlegger
https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=74
Levertijd: Op Voorraad
€4,75
Aantal:

Zeep Onderlegger.

Zeep Onderlegger om je zeep op te laten drogen. Zo houd je altijd een mooi, gaaf stuk toiletzeep. Bovendien kun je er na gebruik de wastafel even mee schoonmaken: zo maak je optimaal gebruik van de achtergebleven zeepresten en heb je altijd een lekkere frisse wastafel!

Deze zeeponderlegger is gemaakt van loofah. Loofah, ook wel bekend als luffa, is een komkommerachtige courgetteplant, die sponsachtige vruchten voortbrengt. De loofah spons is sterk vochtopnemend en een beetje hard, waardoor ze geschikt is om jezelf of een harde ondergrond schoon te maken. Wanneer je een loofah spons gebruikt om bijvoorbeeld een bad of wastafel schoon te maken, is de iets harde vezel goed geschikt om zeepresten, achtergebleven vuil en vet doelmatig te verwijderen. Gebruik je loofah als een spons voor jezelf, dan zullen dezelfde vezels effectief zijn om dode huidcellen, cosmetica, stof en vuil van je huid te verwijderen. Loofah is iets zachter dan sisal en heeft daardoor een beduidend mildere scrubfunctie.

Als je een stuk zeep gebruikt en dit na gebruik direct weglegt, loop je het risico dat de zeep aan de onderkant te nat blijft. Hierdoor zal je zeep er sneller vies en kleverig uitzien en kun je de zeep ook minder lang gebruiken. Leg je stuk zeep op de Loofah Zeeponderlegger om dit te voorkomen. De zeep- en waterresten lekken door het zeepkussen in de onderste laag van de onderlegger. Door het zeepkussen een beetje nat te maken, kun je het na het wassen gebruiken om de wastafel of de randen van het bad nog even snel schoon te maken. Daarna leg je het stuk zeep weer te drogen op het zeepkussen tot het volgende gebruik. Zo gebruik je een natuurlijk hulpmiddel om langer plezier te hebben van een biologisch stuk zeep: Dubbel Duurzaam Dus!

CADEAU TIP: Geef iemand een lekker stuk Biologische Schapenmelk Zeep cadeau, samen met een Loofah Zeepkussen. Zo heb je een mooie combinatie voor een lekker praktisch cadeau, voor een leuk prijsje! En nog helemaal natuurlijk ook!

©Bink Fournituren 2012-2020