• Voegenborstel - Reinigt voegen van tegelwerk

Badkamerborstel voor voegen

Badkamerborstel voor voegen:Speciale voegenborstel

Borstels voor de badkamer - Douche schoonmaken: Het reinigen van voegen wordt een fluitje van een cent met de Redecker voegenborstel. Ontworpen door onze Duitse borstelmaker Redecker, biedt deze gebogen voegenborstel doeltreffende reiniging van moeilijk bereikbare voegen. Bespaar tijd en moeite terwijl je badkamer weer straalt. De voegenborstel is gemaakt van hoogwaardig nylon, waardoor jij er jaren plezier van zult hebben. Afmeting: 22cm. Verkoop per stuk.

Voor kwetsbare oppervlakken, met risico op krassen, kun jij een speciaal SCHUURLAPJE gebruiken. HIER vind jij nog meer oplossingen voor het schoonmaken van de badkamer.

Gebogen werkborstel voor voegen

Hout, kunststof en tegelwerk zijn materialen die af en toe eens goed schoongemaakt moeten worden. Voor het effectief reinigen van de voegen tussen de tegels gebruik jij deze voegenborstel. De werkborstel is 22 centimeter lang en ligt, vanwege de speciaal gebogen vorm, gemakkelijk in de hand. Vanwege het ontwerp van de borstel kun jij overal gemakkelijk bij een kun jij goed kracht zetten zonder overmatige druk. De voegenborstel verwijdert in combinatie met de juiste schoonmaakmiddelen resten van vuil, kalk en schimmel.

Meer voor de badkamer:

De borstels die wij bij Bink Fournituren verkopen worden gemaakt door de firma Redecker in Duitsland: een traditionele borstelmaker waar het vak nog van vader op zoon wordt doorgegeven. Wat dacht jij bijvoorbeeld van deze speciale BADKUIPBORSTEL voor het schoonmaken van een bad? Niet van Redecker maar wel superhandig is DEZE wisser met wit rubber voor het effectief reinigen van douchewanden en ander glaswerk. Voor de badkamervloer gebruik jij een LUIWAGEN en een ouderwetse DWEIL.

Specificaties:

Samenstelling: Nylon. Lengte: 22 centimeter. Verkoop per stuk.

Meer bostelwerk:

Voor al jouw schoonmaakklussen kan jij bij ons de juiste borstel bestellen, zoals deze handige HARENVANGER bijvoorbeeld - Kijk ook eens naar de suggesties hieronder!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Voegenborstel - Reinigt voegen van tegelwerk

  • Merk: Redecker
  • Model:212222
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €7,95


Gerelateerde producten

Badkuipborstel - Ook voor tegelwerk

Badkuipborstel - Ook voor tegelwerk

BadkamerborstelBadkamerborstel zacht: Fiber boender voor badkuip en tegels.Borstels met echt haar: ..

€24,95

Krasvrije Schuurlapjes Voordeelpak

Krasvrije Schuurlapjes Voordeelpak

Veilig schuren.Veilig schuren zonder krassen.Alles lekker schoon: Krasvrije Schuurlapjes 10 stuks. S..

€9,95 €12,50

Luiwagen Zacht - Voor hout- en tegelvloeren

Luiwagen Zacht - Voor hout- en tegelvloeren

Zachte schrobber.Zachte schrobber voor semi-harde vloeren.Alles lekker schoon: solide en stevige lui..

€12,95

Tags: Voegenborstel, borstel voor voegen, hoe maak ik voegen schoon, voegen reinigen, voegen schoonmaken, badkamer schoonmaken, badkamer poetsen, tegels poetsen, tegels schoonmaken, douche schoonmaken