• Luiwagen Hard - Met steelbevestiging

Harde boender.

Harde boender voor harde vloeren en vlonders.

Alles lekker schoon met Redecker: een solide en stevige luiwagen voor buiten. Met en luiwagen schrob jij snel en effectief jouw straatje, oprit, hardhouten vlonders of garagevloer. De schrobber is gemaakt van onbewerkt beukenhout en verschillende natuurlijke grasvezels: 100% natuurlijk dus! De opening op de luiwagen is geschikt voor een standaard houten steel van 2,4cm. Maak de luiwagen vast aan de steel door een messing schroef door de steel te boren. Zo heb jij voor jaren een lekkere praktische en duurzame schrobbezem voor buiten en voor harde binnenvloeren van graniet of beton. Afmeting: 22 centimeter breed – 7cm hoog. Verkoop per stuk. De luiwagen wordt geleverd zonder steel.

Ook een degelijk stoffer en blik kun jij natuurlijk bij ons bestellen, net als een goede straatbezem. Voor gebruik binnenshuis raden wij jou aan om onze ZACHTE luiwagen te gebruiken: die is beter geschikt voor krasgevoelige vloeren.

Schrobben maar:

Deze praktische en stevige luiwagen is ideaal voor gebruik buitenshuis. De borstel wordt nat gebruikt. Union is een gemengde vezel, die bestaat uit tampicovezels van de ananasplant uit Mexico, gemengd met bassine, een harde en stugge palmvezel. De combinatie van deze vezels is ideaal voor stevig schrobben en boenen. Zet de luiwagen altijd weg met de haren naar boven, zodat de vezels goed kunnen drogen. Maak de vezels vrij van zeep- en stofresten, zodat jij de volgende keer weer een schone schrobber ter hand kan nemen.

Ken jij Redecker?

Met een borstel van onze Duitse borstelmaker Redecker weet jij je verzekerd van een borstel van prima kwaliteit. De borstels van Redecker worden gemaakt met natiuurlijke materialen in hun eigen werkplaats, waar de kennis over borstels van vader op zoon wordt doorgegeven.

Specificaties:

Samenstelling: Onbewerkt beukenhout – Tampicofiber - Bassinefiber. Afmeting: 23cm. Lengte haren: 35mm. Steelgat: 2,35cmØ. De schrobbezem/luiwagen wordt geleverd ZONDER bezemsteel.

Alles Lekker Schoon met:

  • Straatbezem voor buiten
  • Handveger voor buiten
  • Veegblik voor buiten
  • En een luiwagen voor gebruik binnenshuis hebben wij natuurlijk ook!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Luiwagen Hard - Met steelbevestiging

  • Merk: Redecker
  • Model:242608
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €19,95


Gerelateerde producten

Handveger Halfhard - Stoffer van arenga

Handveger Halfhard - Stoffer van arenga

Half harde stofferHalf harde stoffer van arengavezelsBorstelswerk van natuurlijk materiaal: het aren..

€9,95

Straatbezem Colombo 29cm - 100% natuurlijk materiaal

Straatbezem Colombo 29cm - 100% natuurlijk materiaal

Buitenbezem.Buitenbezem: straatbezem van Colombo Grasvezels.Alles lekker schoon: Stevige straatbezem..

€9,95 €13,50

Veegblik  - Stofblik van metaal

Veegblik - Stofblik van metaal

Veegblik voor buiten.Veegblik voor buiten met houten steel.Alles lekker schoon: solide en stevig sto..

€7,95

Tags: Luiwagen, schrobbezem, schrobber