• Borduurpakket Geboorte - Baby met teddybeer

Borduurpakket Geboorte

Borduurpakket Geboorte – Teddybeer

Handwerken – Borduurpakket voor een geboorte van RTO. Een geboorte is iets om bij stil te staan. Vereeuwig de geboorte van een (klein)kind door het zelf borduren van een geboortegel met naam van de baby. Een zelf geborduurde afbeelding is leuk als herinnering of als persoonlijk cadeau. Dit borduurpakket wordt geleverd inclusief telpatroon, DMC borduurgaren en Aïda borduurstof, borduurnaald en Engelstalige instructie. Afmeting: 20 x 18cm. Afbeelding: Sweet Sleep - Baby with teddybear.

Geborduurde afbeeldingen voor geboortes kan jij in allerlei varianten bestellen. Ook slabbetjes om zelf te borduren leveren wij in verschillende kleuren. Wil jij ook de naam en de geboortedatum van de baby op de afbeelding borduren? Bestel dan ook ons borduurboekje met alfabet en cijfers.

Geboortepakket om te borduren.

Dat is een leuk en origineel cadeau: een zelf geborduurde geboortetegel met voor de pasgeboren baby. Je bent er even mee bezig, maar dan heb je ook een leuk en origineel cadeau voor een kraamvisite, dat zeker in de smaak zal vallen! Het pakket is voorzien van voldoende borduurgaren.

Origineel cadeau.

Een geboorte is altijd een feest, waar je graag bij stil wilt staan. Zoek je een leuk en origineel kraamcadeau: denk dan eens over een geboorteafbeelding, die je zelf kunt borduren. Dit pakket is voorzien van Aïda borduurstof. De afbeelding van een baby met speelgoedkonijn past in iedere kraamkamer. Een persoonlijk cadeau wordt altijd op prijs gesteld door de jonge ouders. Vaak zie je dat dit soort afbeeldingen jaren bewaard worden.

Wat zit er in dit borduurpakket?

Dit borduurpakket van RTO is voorzien van borduurstof, DMC borduurgaren met garenkaart, een borduurnaald, Engelstalige instructie en telpatroon. De omlijsting is NIET inbegrepen.

Specificaties:

Borduurpakket RTO: Sweet Sleep Teddy. Materiaal: Borduurstof 100% katoen, 5,5 kr/cm; DMC borduurgaren: 100% katoen. Afmeting: 20 x 18cm. Inclusief Engelstalige omschrijving, telpatroon in kruissteek en een borduurnaald.

Liever een andere afbeelding?

Kies uit verschillende afbeeldingen voor een geboortegel naar jouw smaak. Het volledige overzicht aan borduurpakketten voor geboorte vind jij HIER, evenals slabbetjes en andere accessoires voor baby’s, die jij zelf kunt borduren. Met ons boekje met borduurpatroontjes voor cijfers en letters kan jij ook naam en geboortedatum op de tegel borduren in een kleur BORDUURGAREN naar keuze.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurpakket Geboorte - Baby met teddybeer

  • Merk: RTO
  • Model:M00158
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €17,95


Gerelateerde producten

Borduurpakket Schellekoord Geboorte II

Borduurpakket Schellekoord Geboorte II

Schellekoord Geboorte.Schellekoord Geboorte - Geboortegel om te bordurenHandwerken - Borduurpakkette..

€33,50

AANBIEDING: Borduurpakket babyschoentjes roze

AANBIEDING: Borduurpakket babyschoentjes roze

Borduurpakket Babyschoentjes MeisjeBorduurpakket Babyschoentjes Meisje - Voor geboorteHandwerken – B..

€9,95 €14,95

Slab om te Borduren Wit

Slab om te Borduren Wit

Slabbetje met borduurrandSlabbetjes met borduurrand om zelf te borduren. Dat is een leuk en originee..

€5,95

Borduurpatroontjes - Alfabet

Borduurpatroontjes - Alfabet

Borduurpatronen: Letters borduren.Borduurpatronen: Letters borduren - AlfabetHandwerken - Borduurpat..

€6,95

Tags: Eva Rosenstand, borduurpakket, geboortetegel, geboortepakket, borduurpakket geboorte, kraamcadeau, kraam, borduren, borduurpakket voor geboorte, RTO, Luca-S