• ACTIE: Borduurpakket Schellekoord Geboorte II

Schellekoord Geboorte.

Schellekoord Geboorte - Geboortegel om te borduren

Handwerken - Borduurpakketten voor geboorte: borduur jouw eigen afbeelding ter herinnering of als persoonlijk kraamcadeau. Een geboorte is niet zomaar iets, dus het is de moeite waard om hier een mooie afbeelding voor te borduren. De geboortetegels van Eva Rosenstand zijn een klassiek ontwerp. Niet zelden komt het voor dat in families meerdere generaties een variant op dezelfde geboortetegel hebben ter herinnering van hun eigen geboorte. Hoe leuk is het niet om een afbeelding die in de kamer van je moeder hing ook weer voor je eigen kindje te hebben? Borduurpakketten van Eva Rosenstand bevatten alles, dat jij nodig hebt om direct te beginnen met borduren. Zelfs het ophangsysteem is inbegrepen. Afmeting: 10 x 45cm. Verkoop per stuk.

Geborduurde afbeeldingen voor geboortes kan jij in allerlei varianten bestellen. Ook slabbetjes om zelf te borduren leveren wij in verschillende kleuren.

Origineel cadeau.

Een geboorte is altijd een feest, waar je graag bij stil wilt staan. Zoek je een leuk en origineel kraamcadeau: denk dan eens over een geboorteafbeelding, die je zelf kunt borduren. Dit pakket is voorzien van linnen borduurstof. Dit schellekoord bevat een aantal motieven die kenmerkend zijn voor de kraamperiode. Daarnaast kun je er de geboortedatum en de naam van de baby op borduren: het alfabet is inbegrepen in het patroon. Je kunt de geboortetegel in 2 varianten borduren: voor zowel een jongen als een meisje zijn de juiste kleuren en accessoires toegevoegd. Zo maak je het cadeau persoonlijk en dat zeker op prijs gesteld worden door de jonge ouders. Vaak zie je dat dit soort afbeeldingen jaren bewaard worden.

Wat zit er in dit borduurpakket?

Dit borduurpakket van Eva Rosenstand is voorzien van borduurlinnen, DMC borduurgaren met garenkaart, een borduurnaald, NL-instructie en telpatroon. Ook het messing beslag om het schellekoord op te hangen is inbegrepen.

Specificaties:

Borduurpakket Eva Rosenstand: Schellekoord II. Materiaal: Borduurstof 100% linnen, 10-draads. DMC borduurgaren: 100% katoen. Afmeting: 10 x 45cm. Inclusief NL-omschrijving, telpatroon in kruissteek en een borduurnaald. Jij kunt kiezen om een versie voor een jongen of voor een meisje te borduren: de gebruikte kleuren borduurgaren van beide versies zijn inbegrepen, zodat jij de geboortetegel OF voor een jongen OF voor een meisje kunt borduren. Inclusief het messing beslag om het schellekoord op te hangen.

Liever een andere afbeelding?

Kies uit verschillende afbeeldingen voor een geboortegel naar jouw smaak. Het volledige overzicht aan borduurpakketten voor geboorte vind jij HIER, evenals slabbetjes en andere accessoires voor baby’s, die jij zelf kunt borduren.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

ACTIE: Borduurpakket Schellekoord Geboorte II

  • €33,50
  • €28,95


Gerelateerde producten

Borduurpakket Geboorte  - Kruissteekpakket Betje.com 4 Boy

Borduurpakket Geboorte - Kruissteekpakket Betje.com 4 Boy

Borduurpakket voor GeboorteBorduurpakket voor Geboorte –Voor jongetjeHandwerken – Borduurpakket voor..

€10,95

Borduurpakket Geboortetegel - Kruissteekpakket voor tweeling

Borduurpakket Geboortetegel - Kruissteekpakket voor tweeling

Borduurpakket GeboorteBorduurpakket Geboorte – Kruisteekpakket voor een tweelingHandwerken – Borduur..

€14,95

AANBIEDING: Borduurpakket babyschoentjes roze

AANBIEDING: Borduurpakket babyschoentjes roze

Borduurpakket Babyschoentjes MeisjeBorduurpakket Babyschoentjes Meisje - Voor geboorteHandwerken – B..

€9,95 €14,95

Slab om te Borduren Wit

Slab om te Borduren Wit

Slabbetje met borduurrandSlabbetjes met borduurrand om zelf te borduren. Dat is een leuk en originee..

€5,95

Tags: Eva Rosenstand, borduurpakket, schellekoord, geboortetegel, geboortepakket, borduurpakket geboorte, kraamcadeau, kraam, borduren, borduurpakket voor geboorte, Eva Rosenstand, Permin