• AANBIEDING: Borduurpakket babyschoentjes roze

Borduurpakket Babyschoentjes Meisje

Borduurpakket Babyschoentjes Meisje - Voor geboorte

Handwerken – Borduurpakket voor geboorte van een meisje. Een geboorte is iets om bij stil te staan. Vereeuwig de geboorte van jouw (klein)kind door het zelf borduren van een geboortegel met naam van de pasgeboren baby. Een zelf geborduurde afbeelding is leuk als herinnering of als persoonlijk cadeau. Dit borduurpakket wordt geleverd inclusief duidelijk telpatroon, Anchor borduurgaren en Zweigart borduurstof, borduurnaald en Engelstalige instructie. Afmeting: 12,5 x 8cm. Afbeelding: Babyschoentjes Girl.

Geborduurde afbeeldingen voor geboortes kan jij in allerlei varianten bestellen. Ook slabbetjes om zelf te borduren leveren wij in verschillende kleuren.

Geboortepakket om te borduren.

Dat is een leuk en origineel cadeau: een zelf geborduurde geboortetegel met naam en geboortedatum van de pasgeboren baby. Je bent er even mee bezig, maar dan heb je ook een leuk en origineel cadeau voor een kraamvisite, dat zeker in de smaak zal vallen! Het pakket is voorzien van voldoende borduurgaren. Deze roze versie wordt over het algemeen gebruikt voor de geboorte van een meisje.

Origineel cadeau.

Een geboorte is altijd een feest, waar je graag bij stil wilt staan. Zoek je een leuk en origineel kraamcadeau: denk dan eens over een geboorteafbeelding, die je zelf kunt borduren. Dit pakket is voorzien van linnen borduurstof. Behalve de afbeelding van babyschoentjes borduur jij de naam van de baby en de geboortedatum. Zo maak je het cadeau persoonlijk en dat zeker op prijs gesteld worden door de jonge ouders. Vaak zie je dat dit soort afbeeldingen jaren bewaard worden.

Wat zit er in dit borduurpakket?

Dit borduurpakket van Luca-S is voorzien van Zweigart borduurstof, Anchor borduurgaren met garenkaart, een borduurnaald, Engelstalige instructie en een duidelijk telpatroon met alfabet. De omlijsting is NIET inbegrepen.

Specificaties:

Borduurpakket Luca-S: Baby Shoes Girl. Materiaal: Borduurstof 100% katoen, 6 kruisjes/cm, Anchor borduurgaren: 100% katoen. Afmeting: 12,5 x 8cm. Inclusief Engelstalige omschrijving, vergrootte weergave van het telpatroon in kruissteek en een borduurnaald. Deze versie wordt meestal gebruikt voor een meisje - de blauwe versie voor een jongen kan jij apart bestellen.

Liever een andere afbeelding?

Kies uit verschillende afbeeldingen voor een geboortegel naar jouw smaak. Het volledige overzicht aan borduurpakketten voor geboorte vind jij HIER, evenals slabbetjes en andere accessoires voor baby’s, die jij zelf kunt borduren.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

AANBIEDING: Borduurpakket babyschoentjes roze

  • Merk: Luca-s
  • Model:ls-b1139
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €14,95
  • €9,95


Gerelateerde producten

Borduurpakket Geboortetegel - Kruissteekpakket voor tweeling

Borduurpakket Geboortetegel - Kruissteekpakket voor tweeling

Borduurpakket GeboorteBorduurpakket Geboorte – Kruisteekpakket voor een tweelingHandwerken – Borduur..

€14,95

AANBIEDING: Borduurpakket babyschoentjes blauw

AANBIEDING: Borduurpakket babyschoentjes blauw

Borduurpakket Babyschoentjes JongenBorduurpakket Babyschoentjes Jongen - Voor geboorteHandwerken – B..

€9,95 €14,95

Slab om te Borduren Pastelroze

Slab om te Borduren Pastelroze

Slabbetje met borduurrandSlabbetjes met borduurrand om zelf te borduren. Dat is een leuk en originee..

€5,95

Tags: Eva Rosenstand, borduurpakket, geboortetegel, geboortepakket, borduurpakket geboorte, kraamcadeau, kraam, borduren, borduurpakket voor geboorte, RTO, Luca-S