• Borduurpakket Geboorte  - Kruissteekpakket Betje.com 4 Boy

Borduurpakket voor Geboorte

Borduurpakket voor Geboorte –Voor jongetje

Handwerken – Borduurpakket voor een geboorte van Betje.com. Vier de geboorte met ons betoverende borduurpakket van Betje.com: een leuke en originele illustratie voor de geboorte van een nieuwe wereldburger. Creëer een uniek en liefdevol geschenk met dit complete borduurpakket - Perfect voor kersverse ouders en hobbyisten. Ontdek de vreugde van handgemaakt met Betje.com's geboorteborduurpakket. Dit borduurpakket wordt geleverd inclusief telpatroon, borduurgaren en Aïda borduurstof, borduurnaald en NL-talige instructie. Afmeting: 31 x 31cm. Afbeelding: Betje.com 4 Boy - Uitvoering voor een jongetje.

Deze geboortetegel is ook leverbaar voor een MEISJE. Slabbetjes om zelf te borduren leveren wij in verschillende kleuren. Liever een ander lettertype dan in dit patroon meegeleverd? Bestel in dat geval ons borduurboekje met alfabet en cijfers.

Kruissteek borduren voor pasgeboren baby.

Een geboorte is altijd een feest, waar je graag bij stil wilt staan. Zoek je een leuk en origineel kraamcadeau: denk dan eens over een geboorteafbeelding, die je zelf kunt borduren. Dit pakket is voorzien van Aïda borduurstof. Een persoonlijk cadeau wordt altijd op prijs gesteld door de jonge ouders. Vaak zie je dat dit soort afbeeldingen jaren bewaard worden.

Borduurpakket geboorte - Wat zit er in dit borduurpakket?

Dit borduurpakket van Pako is voorzien van borduurstof, borduurgaren met garenkaart, een borduurnaald, Nederlandstalige instructie en telpatroon. Jij borduurt 5 kruisjes op 1 centimeter (14-count)

Specificaties:

Borduurpakket My Baby Boy - Voor jongetje. Materiaal: Borduurstof 100% katoen, 5,5 kr/cm; borduurgaren: 100% katoen. Afmeting: 31 x 31cm - Te borduren gedeelte 16 x 21cm. Inclusief Nederlandstalige omschrijving, telpatroon in kruissteek en een borduurnaald. De versie voor een meisje vind jij HIER in de webwinkel.

Liever een andere afbeelding?

Kies uit verschillende afbeeldingen voor een geboortegel naar jouw smaak. Het volledige overzicht aan borduurpakketten voor geboorte vind jij HIER, evenals slabbetjes en andere accessoires voor baby’s, die jij zelf kunt borduren. Met ons boekje met borduurpatroontjes voor cijfers en letters kan jij ook naam en geboortedatum op de tegel borduren in een kleur BORDUURGAREN naar keuze.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurpakket Geboorte - Kruissteekpakket Betje.com 4 Boy

  • Merk: Pako
  • Model:275.034
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €10,95


Gerelateerde producten

Borduurpakket Geboorte - Kruissteekpakket My Baby Boy - OP=OP

Borduurpakket Geboorte - Kruissteekpakket My Baby Boy - OP=OP

Borduurpakket voor GeboorteBorduurpakket voor Geboorte –Voor jongetjeHandwerken – Borduurpakket voor..

€9,95

Borduurpakket Jip en Janneke - Geboorte

Borduurpakket Jip en Janneke - Geboorte

Jip en Janneke borduurpakketJip en Janneke borduurpakket geboortetegelVoordelige borduurpakketten va..

€17,95

AANBIEDING: Borduurpakket babyschoentjes blauw

AANBIEDING: Borduurpakket babyschoentjes blauw

Borduurpakket Babyschoentjes JongenBorduurpakket Babyschoentjes Jongen - Voor geboorteHandwerken – B..

€9,95 €14,95

Slab om te Borduren Pastelblauw

Slab om te Borduren Pastelblauw

Slabbetje met borduurrandSlabbetjes met borduurrand om zelf te borduren. Dat is een leuk en originee..

€5,95

Tags: Eva Rosenstand, borduurpakket, schellekoord, geboortetegel, geboortepakket, borduurpakket geboorte, kraamcadeau, kraam, borduren, borduurpakket voor geboorte, Eva Rosenstand, Permin, DMC, DMC borduurpakket, Riolis, Anchor, Zweigart