• Borduurpakket Jip en Janneke - Geboorte

Jip en Janneke borduurpakket

Jip en Janneke borduurpakket geboortetegel

Voordelige borduurpakketten van Jip en Janneke – dit complete geboorte borduurpakket met Jip en Janneke bij de wieg van een pasgeboren babytje wordt in Nederland ontworpen en geproduceerd. Het complete borduurpakket bevat alles dat jij nodig hebt: het borduurpakket wordt geleverd inclusief borduurstof en DMC borduurgaren, een duidelijk telpatroon met Nederlandstalige instructie, een garenkaart en een borduurnaald. Jij borduurt op zogenaamde Aïda borduurstof: een borduurstof van 100% katoen met duidelijke ruitstructuur – makkelijk tellen en borduren dus. Ook het patroon met het alfabet en alle cijfers van 0-9 zijn inbegrepen. Kant-en-klare afmeting: 30 x 30cm. Model: Jip en Janneke - Geboortetegel.

Met een handige draaddoorsteker voor borduurgaren kan jij het garen gemakkelijk inrijgen. Een borduurring zorgt voor mooi strak borduurwerk en voorkomt vlekken. Liever een andere afbeelding? HIER vind jij nog veel meer borduurpakketten voor de geboorte van een kleintje.

Origineel cadeau.

Een geboorte is altijd een feest, waar je graag bij stil wilt staan. Zoek je een leuk en origineel kraamcadeau: denk dan eens over een geboorteafbeelding, die je zelf kunt borduren. Dit voordelige pakket is voorzien van Aïda borduurstof - jij werkt op basis van ongeveer 5 kruisjes per centimeter. Behalve de afbeelding van Jip en Janneke bij de wieg borduur jij de naam van de baby en de geboortedatum - het telpatroon voor het complete alfabet en alle cijfers van 0-9 is inbegrepen. Zo maak je het cadeau persoonlijk en dat zeker op prijs gesteld worden door de jonge ouders. Vaak zie je dat dit soort afbeeldingen jaren bewaard worden.

Wat zit er in dit borduurpakket?

Dit borduurpakket van Pako is voorzien van borduurstof, DMC borduurgaren met garenkaart, een borduurnaald, NL-instructie en telpatroon. De omlijsting is NIET inbegrepen.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Jip en Janneke – Geboortetegel. Afmeting: 30 x 30cm. Het borduurpakket bevat Aïda borduurstof, borduurgaren, een garenkaart en borduurnaald, telpatroon en een Nederlandstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren.

Meer keus:

Er zijn nog meer borduurpakketten van Jip en Janneke bestelbaar. Handig om mee te bestellen: een draaddoorsteker voor borduurgaren en een borduurring voor een mooi borduurresultaat.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurpakket Jip en Janneke - Geboorte

  • Merk: Pako
  • Model:270008
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €17,95


Gerelateerde producten

Borduurpakket Jip en Janneke - Bloem

Borduurpakket Jip en Janneke - Bloem

Jip en Janneke bordurenJip en Janneke borduren – compleet borduurpakket met telpatroonVoordelige bor..

€14,95

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€3,95

Borduurpakket Jip en Janneke - ABC Letterlap

Borduurpakket Jip en Janneke - ABC Letterlap

Jip en Janneke bordurenJip en Janneke borduren – borduurpakket ABC met telpatroonVoordelige borduurp..

€24,95

VOORDELIGE Borduurring 14,5 cm

VOORDELIGE Borduurring 14,5 cm

De borduurringen van Fixit-Vervaco zijn gemaakt van beukenhout en 3-voudig verlijmd.Fijn geslepen, m..

€5,50

Tags: Borduren, handwerken borduren, borduurnaalden, borduurnaald, handwerken borduurnaald, handwerken borduurnaalden, borduurnaalden kopen, borduurnaalden bestellen, borduurnaalden online kopen, borduurnaalden online bestellen, borduurpakket, handwerken borduurpakket, jip en janneke, pako