• Borduurpakket Jip en Janneke - ABC Letterlap

Jip en Janneke borduren

Jip en Janneke borduren – borduurpakket ABC met telpatroon

Voordelige borduurpakketten van Jip en Janneke – dit complete borduurpakket met een ABC van Jip en Janneke wordt in Nederland ontworpen en geproduceerd. Dit complete borduurpakket bevat alles dat jij nodig hebt: het borduurpakket wordt geleverd inclusief borduurstof en het benodigde DMC borduurgaren, een duidelijk telpatroon met Nederlandstalige instructie, een garenkaart en een borduurnaald. Jij borduurt op zogenaamde Aïda borduurstof: een borduurstof van 100% katoen met duidelijke ruitstructuur – makkelijk tellen en borduren dus. Afmeting: 56 x 48cm. Model: Jip en Janneke - Letterlap ABC.

Met een handige draaddoorsteker voor borduurgaren kan jij het garen gemakkelijk inrijgen. Een borduurring zorgt voor mooi strak borduurwerk en voorkomt vlekken. Liever een andere afbeelding? Bekijk HIER ons totaal aan borduurpakketten: wij hebben de modellen op soort voor jou gerangschikt, zodat jij op jouw gemak kunt bladeren en kiezen.

Borduurpakket met telpatroon

Borduren is een ontspannende hobby met een mooi en blijvend resultaat. Deze afbeelding kan jij, nadat jij klaar bent met borduren, inlijsten en ophangen als blijvend bewijs van jouw inspanning. Of geef jij de geborduurde afbeelding liever aan iemand cadeau? Met dit borduurpakket borduur jij op basis van een duidelijk telpatroon. Kleur voor kleur borduur jij het patroon op de borduurstof. Jij borduurt 5,5 kruisje op een centimeter met 2 draadjes borduurgaren.

Compleet borduurpakket

Pako is een Nederlandse leverancier van voordelig geprijsde borduurpakketten. De borduurpakketten van Pako zijn voorzien van een duidelijk leesbaar telpatroon, garenkaart en een duidelijke Nederlandstalige instructie. In het pakket vind jij alles dat jij nodig hebt: de benodigde kleuren borduurgaren, de borduurstof waar jij op borduurt en een borduurnaald zijn bij het pakket inbegrepen.

BONUSTIP:

Bewaar het borduurpatroon van de Jip en Janneke Letterlap, zodra je klaar bent met borduren - handig voor als je nog eens ergens letters op wilt borduren. Met behulp van DEZE uitwasbare borduurstof kan jij op al jouw textiel een persoonlijk accent aanbrengen.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Jip en Janneke – ABC Letterlap. Afmeting: 56 x 48cm. Het borduurpakket bevat Aïda borduurstof, borduurgaren, een garenkaart en borduurnaald, telpatroon en een Nederlandstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren.

Meer keus:

Er zijn nog meer borduurpakketten van Jip en Janneke bestelbaar. Handig om mee te bestellen: een draaddoorsteker voor borduurgaren en een borduurring voor een mooi borduurresultaat.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurpakket Jip en Janneke - ABC Letterlap

  • Merk: Pako
  • Model:270007
  • Beschikbaarheid:2-3 Dagen levertijd
  • €24,95


Gerelateerde producten

Borduurpakket Jip en Janneke - Bloem

Borduurpakket Jip en Janneke - Bloem

Jip en Janneke bordurenJip en Janneke borduren – compleet borduurpakket met telpatroonVoordelige bor..

€16,95

Borduurpakket Jip en Janneke - Geboorte

Borduurpakket Jip en Janneke - Geboorte

Jip en Janneke borduurpakketJip en Janneke borduurpakket geboortetegelVoordelige borduurpakketten va..

€17,95

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€2,95 €3,95

VOORDELIGE Borduurring 14,5 cm

VOORDELIGE Borduurring 14,5 cm

De borduurringen van Fixit-Vervaco zijn gemaakt van beukenhout en 3-voudig verlijmd.Fijn geslepen, m..

€5,50

Tags: Borduurpakket, borduren, handwerkpakket, pako, borduurpakket pako, borduurpakket jip en janneke, jip en janneke, jip, janneke, Annie M.G. Schmidt, Fiep Westendorp, borduurgaren, borduurstof, borduurnaald