• LAATSTE SET: Stalen breinaalden voor Sokken - Maat 4mm OP=OP

Stalen sokkennaalden.

Stalen sokkennaalden - Kies een dikte: breinaalden voor sokken, kousen en wanten.

Fournituren voor handwerken: Korte breinaalden gebruik je om kleinere kledingstukken of andere kleine items te breien. Jij breit met deze korte breinaalden zonder punt eenvoudig in het rond, zonder naad. Korte breinaalden zonder knop, ook bekend als sokkennaalden, zijn handig voor het breien van sokken, kousen, wanten, een ronde loopshawl of een warme muts. Deze versie is, zoals vroeger gebruikelijk, van stevig staal. De lengte van de breinaald is 20cm lang - Verpakking bevat 5 stuks breinaalden zonder knop. Dikte: 4mm.

Liever aluminium sokkennaalden? Die hebben wij natuurlijk ook:Kijk HIER maar. Rond breien kan jij ook doen met een rondbreinaald. Berg jouw breiwerk altijd weg met behulp van puntbeschermers: dan glijden jouw steken niet van de naald.

Sokkennaalden voor rondbreien zonder naad

Breinaalden zonder punt worden ook wel sokkennaalden genoemd omdat ze vooral gebruikt worden om sokken mee te breien. De lengte van de breinaalden is 20 cm: een ideale lengte voor het breien van sokken en kousen, maar ook voor mutsen, been- of enkelwarmers, manchetten, ronde sjaals of allerlei andere rondgebreide kledingstukken. In de meeste patronen brei je rond met behulp van 4 breinaalden zonder punt, in sommige bewerkingen wordt nog een 5de naald gebruikt als hulpnaald. Vandaar dat deze set sokkennaalden bestaat uit 5 naalden.

Stalen sokkennaalden

Deze breinaalden zonder punt zijn gemaakt van glad staal: een voordelige, maar kwalitatief hoogwaardig materiaal voor breien, dat gemakkelijk in de hand ligt en waar jij de steken tijdens het breien gemakkelijk vanaf laat glijden. De Basix breinaalden zijn gemaakt van glanzend roestvrij staal. De punten zijn mooi afgerond, zodat ze de wol niet kneuzen tijdens het opzetten, afhalen en breien.

Specificaties:

Je ontvangt een set van 5 sokkennaalden zonder knop in de dikte die jij hebt gekozen. Dikte: 4mm.

Meer keus voor rondbreien:

Sokken en andere gebreide items zonder naad, kan jij ook breien met sokkennaalden van aluminium of met behulp van een rondbreinaald. De puntbeschermers van Prym beschermen jouw breinaalden en zorgen ervoor het breiwerk niet van de naald glijdt, als jij het even hebt weggeborgen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

LAATSTE SET: Stalen breinaalden voor Sokken - Maat 4mm OP=OP

  • Merk: Opry
  • Model:1017
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,95


Gerelateerde producten

Punten Beschermers - Naaldstoppers voor sokkennaalden 2-2,5

Punten Beschermers - Naaldstoppers voor sokkennaalden 2-2,5

Naaldstoppers voor sokkennaaldenNaaldstoppers voor sokkennaalden - Einddopjes voor korte breinaalden..

€5,10

Punten Beschermers - Naaldstoppers voor sokkennaalden 3-3,5

Punten Beschermers - Naaldstoppers voor sokkennaalden 3-3,5

Breinaald beschermers voor sokkennaaldenBreinaald beschermers voor sokkennaalden - Einddopjes voor k..

€5,10

Breinaalden voor Sokken Aluminium - Kies een maat

Breinaalden voor Sokken Aluminium - Kies een maat

Sokkennaalden.Sokkennaalden: breinaalden zonder knop.Breinaalden zonder knop, ook wel sokkennaalden ..

€3,95

Rondbreinaald LANG 80cm - Kies een maat

Rondbreinaald LANG 80cm - Kies een maat

Rondbreinaald.Rondbreinaald - Kies de juiste dikte.Rondbreinaalden gebruik jij om rond te breien zo..

€3,95

Tags: Breinaald, breinaalden, breinaalden met knop, breinaalden met punt, Basix KnitPro, KnitPro, knitpro, voordelige breinaalden, goedkope breinaalden, breinaalden afgeprijsd, goedkope breinaald, voordelige breinaald, budget breinaald, korte breinaald, kortere breinaald, kleine breinaald, breinaald 25cm, breinaald 30cm