• Schoenlepel metaal - Kort 15cm

Schoenlepel metaal

Schoenlepel metaal – Voor het behoud van jouw schoenen

Fournituren – Schoenonderhoud en schoenlepels. Een schoenlepel is meer dan een handige accessoire: het verlengt de duurzaamheid van jouw schoenen. Door schoenen met druk aan te trekken of, wat erger nog, uit te trappen, zal je merken dat de achterkant van jouw schoenen snel lelijk wordt. Voorkom krassen, deuken en kraken van het leer door het gebruik van een schoenlepel. De schoenaantrekker is voorzien van een handige ophanglus en kan jij dus bijvoorbeeld een plekje aan de kapstok geven. Hang de schoenlepel daar waar jij jouw schoenen aantrekt, dan hoef je nooit te zoeken. Lengte: 15 centimeter. Verkoop per stuk.

Behalve deze metalen schoenlepel hebben wij ook nog andere modellen voor je. Weet jij wat de levensduur van jouw schoenen ook verlengt? Het gebruik van onze houten schoenspanners!

Schoenlepel – waarom eigenlijk?

Misschien vind jij een schoenlepel wel een overblijfsel van vroeger tijden. Toch moet jij het nut van de schoenlepel niet onderschatten. Kijk jouw schoenen er maar eens op na. Zie jij bij de meeste modellen een beschadigde, gedeukte of lelijke hiel? Dan wordt het tijd voor een schoenlepel!

Gemakkelijk in het gebruik

De vorm van de schoenlepel is afgestemd op de vorm van jouw hiel. Zet de schoenaantrekker rechtop in de schoen met de holle kant naar voren. Nu glijdt jouw voet probleemloos in de schoen, ook als het nieuwe schoenen betreft of schoenen met een opvallend hoge achterkant. Doordat voorkomen wordt dat de achterkant van de schoen wordt ingedeukt bij het aantrekken, worden krassen en beschadigingen voorkomen. Nu nog jezelf aanwennen om jouw schoenen zittend uit te trekken, maar dat gaat vast lukken.

Uitvoering:

Vanwege het compacte formaat is deze metalen schoenaantrekker gemakkelijk op te bergen. De schoenlepel is voorzien van een metalen opening, zodat jij deze in de gang of bij de voordeur op kunt hangen. Eventueel is er ook een langere versie verkrijgbaar: DEZE is maar liefst 52cm lang!

Specificaties:

Materiaal: Metaal, roestvrij staal. Lengte: 15 centimeter. Verkoop per stuk.

En wat dacht je van deze:

  • Schoenlepel Extra lang
  • Schoenpoetsdoek
  • Schoenspanners
  • Schoencrème kan jij HIER uitzoeken

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Schoenlepel metaal - Kort 15cm

  • Merk: SL
  • Model:905014
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €4,95


Gerelateerde producten

Impregneerspray voor textiel en leer

Impregneerspray voor textiel en leer

Impregneerspray voor leer en suèdeImpregneerspray voor leer en suède – tegen vocht en vlekken.Fourni..

€12,95

AANBIEDING: Schoenpoetsdoek - Altijd verzorgde schoenen

AANBIEDING: Schoenpoetsdoek - Altijd verzorgde schoenen

Poetsdoek voor schoenen.Poetsdoek voor schoenen laat je schoenen glanzen.Schoenen poetsen: Met deze ..

€1,00 €1,99

Schoenspanners - Kies jouw maat

Schoenspanners - Kies jouw maat

SchoenspannersSchoenspanners – Behouden de vorm van jouw schoenen Fournituren – Schoenonderhoud en s..

€19,95

Tags: Schoenlepel, schoenaantrekker, schoenen aantrekken, schoenverzorging, schoenen verzorgen, schoenonderhoud, shoehorn, schoen lepel, nette schoenen, schoenverzorging, alles voor schoenen, redecker, schoenlepel metaal, metalen schoenlepel, stalen schoenlepel, stevige schoenlepel