Lekkere lange schoenlepel

Lekkere lange schoenlepel – Schoenen aantrekken zonder bukken

Fournituren – Schoenonderhoud en schoenlepels. Een schoenlepel is meer dan een handige accessoire: het verlengt de duurzaamheid van jouw schoenen. Door schoenen met druk aan te trekken of, wat erger nog, uit te trappen, zal je merken dat de achterkant van jouw schoenen snel wordt beschadigd. Voorkom krasjes, deuken en gecraquelleerd leer door het gebruik van een schoenlepel. De extra lange schoenaantrekker is voorzien van een handige ophanglus en kan jij dus gemakkelijk ergens ophangen. Hang de schoenlepel daar waar jij jouw schoenen aantrekt, dat scheelt zoeken. Voortaan trek jij jouw schoenen snel aan met deze extra lange schoenaantrekker - de schoenlepel zonder bukken! De metalen schoenlepen is van nikkel en stevig uitgevoerd. Lengte: 52 centimeter. Verkoop per stuk.

Behalve deze metalen schoenlepel hebben wij ook nog andere modellen voor je. Weet jij wat de levensduur van jouw schoenen ook verlengt? Het gebruik van onze houten schoenspanners!

Schoenlepel – waarom eigenlijk?

Misschien vind jij een schoenlepel wel een overblijfsel van vroeger tijden. Toch moet jij het nut van de schoenlepel niet onderschatten. Kijk jouw schoenen er maar eens op na. Zie jij bij de meeste modellen een beschadigde, gedeukte of lelijke hiel? Dan wordt het tijd voor een schoenlepel!

Gemakkelijk in het gebruik

De vorm van de schoenlepel is afgestemd op de vorm van jouw hiel. Zet de schoenaantrekker rechtop in de schoen met de holle kant naar voren. Nu glijdt jouw voet probleemloos in de schoen, ook als het nieuwe schoenen betreft of schoenen met een opvallend hoge achterkant. Doordat voorkomen wordt dat de achterkant van de schoen wordt ingedeukt bij het aantrekken, worden krassen en beschadigingen voorkomen. En omdat deze schoenlepel zo lekker lang is, kan jij jouw schoenen aantrekken zonder dat je jouw rug daarbij belast. Nu nog jezelf aanwennen om jouw schoenen zittend uit te trekken, maar dat gaat vast lukken.

Uitvoering:

Vanwege het lange formaat is deze metalen schoenaantrekker ideaal voor als jij wat ouder wordt of een andere reden hebt om liever niet onnodig te bukken. Omdat de metalen schoenlepel maar liefst 52cm lang is, trek jij jouw schoenen aan zonder jouw rug of knieën te belasten. De schoenlepel is voorzien van een metalen ophanglus, zodat jij deze in de gang of bij de voordeur op kunt hangen. Het gebruikte nikkel is stevig en duurzaam. Eventueel is er ook een iets kortere versie verkrijgbaar: DEZE is uitgevoerd in zwart.

Specificaties:

Materiaal: Nikkel. Lengte: 52 centimeter. Verkoop per stuk.

En wat dacht je van deze:

  • Schoenlepel Hout
  • Schoenaantrekker van hout
  • Schoenpoetsdoek
  • Schoenspanners

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Schoenlepel metaal - Extra lang 52cm

  • Merk: SL
  • Model:905010
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €17,95


Gerelateerde producten

Schoenlepel metaal - Kort 15cm

Schoenlepel metaal - Kort 15cm

Schoenlepel metaalSchoenlepel metaal – Voor het behoud van jouw schoenen Fournituren – Schoenonderho..

€4,95

AANBIEDING: Schoenpoetsdoek - Altijd verzorgde schoenen

AANBIEDING: Schoenpoetsdoek - Altijd verzorgde schoenen

Poetsdoek voor schoenen.Poetsdoek voor schoenen laat je schoenen glanzen.Schoenen poetsen: Met deze ..

€1,00 €1,99

Schoenspanners - Kies jouw maat

Schoenspanners - Kies jouw maat

SchoenspannersSchoenspanners – Behouden de vorm van jouw schoenen Fournituren – Schoenonderhoud en s..

€19,95

Tags: Schoenlepel, schoenaantrekker, schoenen aantrekken, schoenverzorging, schoenen verzorgen, schoenonderhoud, shoehorn, schoen lepel, nette schoenen, schoenverzorging, alles voor schoenen, redecker, schoenlepel metaal, metalen schoenlepel, stalen schoenlepel, stevige schoenlepel, lange schoenlepel, extra lange schoenlepel, schoenlepel lang, schoenlepel extra lang