• Schoenspanners - Kies jouw maat

Schoenspanners

Schoenspanners – Behouden de vorm van jouw schoenen

Fournituren – Schoenonderhoud en schoenspanners. Het gebruik van schoenspanners verlengt de duurzaamheid van jouw schoenen aanmerkelijk. Schoenen zijn een gebruiksartikel en hebben veel te verduren. Door het dragen ontstaan kreukels in het leer van de schoen. Door de schoenen na het dragen weg te zetten met schoenspanners, blijft het leer op spanning en is het daarmee beschermd tegen lelijke plooien en deuken. Kies de juiste maat in het selectiescherm. Verkoop per paar.

Weet jij wat de levensduur van jouw schoenen ook verlengt? Het gebruik van een schoenlepel dit voorkomt een ingedeukte of beschadigde hiel van de schoen. Bescherm jouw schoenen na het poetsen tegen vocht en vlekken met onze impregneerspray. Zolen en schoenen weer wit maken doe jij met Sneaker white. De onderkant van de schoen houd jij bij met een schoenzoolborstel: ideaal voor profielzolen!

Schoenspanners – waarom eigenlijk?

Misschien vind jij een schoenspanner wel een overblijfsel van vroeger tijden. Toch moet jij het nut van de schoenspanner niet onderschatten. Kijk jouw schoenen er maar eens op na. Zie jij bij de meeste modellen een beschadigde, gedeukte of lelijke schoenneus? Dan wordt het tijd voor een paar schoenspanners!

Gemakkelijk in het gebruik

De vorm van de schoenspanner is afgestemd op de vorm van jouw schoenen. Plaats de schoenspanner met de neus zover mogelijk naar voren in de schoen, zodat het leer van de neus goed op spanning komt. Nu plaats je de bal van de spanner achter in de schoen. Door de sterke veer blijft het leer mooi op spanning, net alsof de schoen nog op de leest van de schoenmaker staat. Zo worden deuken en kreukels in het leer voorkomen en zorg je er tevens voor dat de deklaag van het leer niet gaat scheuren.

Om en om:

Voor jouw schoenen is het overigens het beste als jij ze een dag draagt en dan weer een dag laat rusten door een ander paar te dragen. Zo heb jij dankzij de schoenspanners veel langer plezier van een mooie, nette schoen.

Specificaties:

Materiaal: Beukenhout met een sterke stalen veer. Kies de juiste maat in het selectiescherm. Verkrijgbaar in maat 36 t/m 48. Verkoop per paar.

En wat dacht je van deze:

  • Schoenlepel
  • Altijd mooie witte sneakers met sneaker white
  • Schoenzoolborstel
  • Impregneerspray voor leer, suède en canvas

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Schoenspanners - Kies jouw maat

  • Merk: SchinsLeder
  • Model:923837
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €19,95


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Impregneerspray voor textiel en leer

Impregneerspray voor textiel en leer

Impregneerspray voor leer en suèdeImpregneerspray voor leer en suède – tegen vocht en vlekken.Fourni..

€12,95

Schoenborstel voor profielzolen - Hardnekkig schoenvuil

Schoenborstel voor profielzolen - Hardnekkig schoenvuil

Schoenzool BorstelSchoenzool Borstel reinigt profielzolenFournituren – Schoenverzorging en schoenbor..

€7,95

Sneaker White - Witmaker voor schoenen en gympen

Sneaker White - Witmaker voor schoenen en gympen

Witsel voor sneakers.Witsel voor sneakers en schoenen - Voor leer en textielFournituren - Schoenverz..

€8,95

Tags: Schoenspanner, schoenspanners, schoenen aantrekken, schoenverzorging, schoenen verzorgen, schoenonderhoud, shoehorn, schoen lepel, nette schoenen, schoenverzorging, alles voor schoenen, redecker, schoenen wegzetten, schoenen opbergen, schoenen als nieuw, leerplooien, kreukels in leer