• Sneaker White - Witmaker voor schoenen en gympen

Witsel voor sneakers.

Witsel voor sneakers en schoenen - Voor leer en textiel

Fournituren - Schoenverzorging: Vieze plekken op jouw mooie witte sneakers? Met Pure White voor sneakers van Shoe Boy’s los jij dit probleem gemakkelijk op. De witte creme, die jij voor zowel leer als op textiel kunt gebruiken, verberg jij lelijke vlekken en krasjes op jouw witte schoenen. Sneaker white wordt geleverd in een handig doseerflesje van 75ml.

Maak jouw sneakers eerst schoon met onze schoenreiniger, voordat jij ze behandelt met de witmaker. Voor de zool van jouw sneakers hebben we een schoenzoolborstel, waarmee je vuil en stof kunt verwijderen, ook tussen de groeven van je profielzool! Moeie voeten in jouw sneakers? Kies dan voor de speciale sneaker inlegzolen.

Niet meer zo witte sneakers.

Witte schoenen dragen bij aan jouw outfit. Maar wanneer de schoenen niet meer zo smetteloos wit zijn en ontsierd worden door vlekken, vuil en krasjes werken ze al snel als de vlag op de spreekwoordelijke... Toch is dit probleem heel gemakkelijk zelf te verhelpen, zonder tussenkomst van de schoenmaker.

Sneaker white - Hoe werkt dat?

Jij ontvangt een doseerflesje met vloeibaar witsel. Maak de schoenen eerst goed schoon met een schoenreiniger en laat het materiaal goed drogen. Schud het flesje enige tijd voor gebruik. Het flesje is voorzien van een sponsje om het witsel gemakkelijk aan te brengen. Doe dit met ronddraaiende bewegingen en breng een niet al te dikke, gelijkmatige laag aan op het materiaal. Laten drogen en jouw sneakers zijn weer stralend wit - krassen en lastige vlekken worden verborgen.

Witmaker voor schoenen - Waarvoor te gebruiken?

Sneaker white, dat ook bekend staat onder de naam Pure White kan jij gebruiken voor schoenen en tassen van leer of textiel. Ook hoge opstaande randen van de zool, die jij wit wilt houden of weer wit wilt maken, kan jij met Sneaker White behandelen. Het product is vrij van oplosmiddel en speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik van de schoen. Wanneer de schoenen zwaar vervuild zijn, kan jij de behandeling meerdere keren herhalen.

Specificaties:

Samenstelling: Sterk dekkend witsel voor leer en textiel - Tevens verzorgend voor het materiaal. Vrij van oplosmiddel. Verkoop in doseerflesje met applicatiesponsje. Inhoud: 75ml.

Verzorg jouw sneakers met:

  1. Reiniger voor schoenen: om sneakers schoon te maken.
  2. Sneaker zolen: extra steun in jouw sneakers.
  3. Schoen deodorant: tegen nare geurtjes en zweetvoeten.
  4. Schoenzoolborstel: voor schone (profiel)zolen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Sneaker White - Witmaker voor schoenen en gympen

  • Merk: Shoeboys
  • Model:8939968139
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €8,95


Gerelateerde producten

Schoenborstel voor profielzolen - Hardnekkig schoenvuil

Schoenborstel voor profielzolen - Hardnekkig schoenvuil

Schoenzool BorstelSchoenzool Borstel reinigt profielzolenFournituren – Schoenverzorging en schoenbor..

€7,95

Reiniger voor schoenen - effectief tegen vuil

Reiniger voor schoenen - effectief tegen vuil

Schoenen schoonmakenSchoenen schoonmaken: voor alle leer en textielSchoenverzorging: Schoenen effect..

€9,95

GOEDKOPER: Inlegzolen voor Sneakers OP=OP

GOEDKOPER: Inlegzolen voor Sneakers OP=OP

Inlegzolen voor sneakers.Inlegzolen voor sneakers met memory foam.OPRUIMING: Dit is een OP=OP Opruim..

€15,00 €22,95

Natuursponsje voor leer en textiel

Natuursponsje voor leer en textiel

NatuursponsjeNatuurspons om schoenen mee schoon te maken – 9x7x3cm.Schoenverzorging: Schoenen effect..

€1,99

Tags: Sneakers verzorgen, sneakers schoonmaken, sneakers reinigen, sneakers onderhouden, sneakers witmaken, sneakers wit, sneaker wit, pure white, witsel, witsel voor schoenen, schoenen weer wit, schoenen fris, frisse schoenen, frisse sneakers, deodorant voor schoenen, borstel voor sneakers, zolen voor sneakers, inlegzolen voor sneakers, inlegzool voor sneakers, gymschoenen schoonmaken, gymschoenen reinigen