• Schilmesje NIET roestvrij recht - tijdelijk NIET LEVERBAAR

Vlijmscherp Schilmesje.

Vlijmscherp schilmesje voor in de keukenla.

Herder schilmesjes staan wereldwijd bekend om hun vlijmscherpe kwaliteit! Herder schilmesjes worden gesmeed in Solingen, waar de beste messen en scharen ter wereld al eeuwen ambachtelijk gesmeed worden. De schilmessen van Herder zijn handwerk en worden met grote aandacht vervaardigd, geslepen, gepolijst en aan een strenge kwaliteitskeuring onderworpen. Dit schilmesje is recht en niet-roestvrij, waardoor het mes vele malen scherper is en blijft dan wanneer het een behandeling heeft gehad om het mes vrij van roest te houden. Spoel het mesje direct na gebruik even af met schoon, heet water, droog het goed af met de theedoek en leg het direct terug in de keukenla. Bij het opvolgen van dit onderhoudsvoorschrift zal je jaren plezier hebben van dit mesje. Afmeting: Lemmet 7,5cm; Handvat: 10cm. Model: Recht. Verkoop per stuk.

Van dit Herder schilmesje bestaan verschillende versies. Dit is een recht model voor aardappelen en groenten, maar er bestaat ook een kromme versie waar je gemakkelijk ronde groenten en fruit mee kunt snijden of pellen. Misschien ook een goed moment voor een nieuwe huishoudschaar? De stalen huishoudscharen van Prym zijn echte krachtpatsers en knippen moeiteloos door papier, stof en karton.

Mes uit Solingen.

De metaalindustrie uit Solingen, Duitsland kent wereldfaam vanwege vooral het kleinmetaal wat hier wordt vervaardigd. Een schaar of mes uit Solingen staat garant voor een hoge kwaliteit staal en voor duurzaam en hoogwaardig materiaal en handwerk. De messen uit Solingen worden al meer dan tweehonderd jaar op dezelfde wijze geproduceerd. Leerlingen in de werkplaats worden opgeleid door oudere werknemers, waardoor de tradities en kennis zorgvuldig worden overgedragen. Het resultaat: misschien wel de beste schilmessen ter wereld voor het gemakkelijk snijden van groenten, aardappelen en fruit!

Recht model.

Dit mesje heeft een handvat van beukenhout en een lemmet van niet-roestvrij staal. Het rechte model is vooral geschikt voor het doorsnijden en schillen van groenten en aardappelen. Ook dunne plakjes snijden is geen bezwaar voor dit altijd vlijmscherpe mesje. Het lemmet is dun en heeft een duidelijke snijrichting. Zowel schillen als doorsnijden doet dit Herdermesje als de beste!

Niet roestvrij.

Een behandeling om staal roestvrij te maken, maakt het mesje over het algemeen niet scherper. Dit vlijmscherpe schilmesje is dan ook NIET roestvrij. Wanneer je het schilmesje hebt gebruikt, spoel het dan direct af onder de hete kraan, droog lemmet en handvat zorgvuldig af en leg het mesje terug op zijn plek. Doe dit schilmesje beslist niet in de vaatwasser. Bij correct gebruik blijft het schilmes jarenlang scherp en krachtig.

Specificaties:

Materiaal: Hout / metaal. NIET roestvrij. Lengte handvat: 10cm. Lengte lemmet: 7,5cm. Verkoop per stuk.

Meer opties:

De schilmesjes van Herder zijn verkrijgbaar in verschillende versies. Ook handig is een dunschiller: hiermee schil en pel je veilig allerlei groenten, fruit en aardappelen. Denk ook eens na over je keukenschaar: misschien is deze aan vervanging toe? De stalen scharen van Prym zijn alleskunners en zullen je keukenwerk bespoedigen!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Schilmesje NIET roestvrij recht - tijdelijk NIET LEVERBAAR

  • Merk: Herder
  • Model:31026
  • Beschikbaarheid:Op bestelling
  • €6,95


Gerelateerde producten

Schaar Staal 18 cm

Schaar Staal 18 cm

Klassieke huishoudschaar van Prym voor allerhande klusjes in en om het huis.Deze schaar is volledig ..

€16,30

Schilmesje NIET roestvrij krom

Schilmesje NIET roestvrij krom

Vlijmscherp Schilmes.Vlijmscherp schilmes voor in de keukenla.Herder schilmessen staan wereldwijd be..

€6,95

AANBIEDING: Schilmesje roestvrij recht

AANBIEDING: Schilmesje roestvrij recht

Voordelig schilmesje.Voordelig schilmesje RVS voor groenten en fruit.Herder schilmessen staan bekend..

€3,50 €5,50

Tags: Schilmesje niet roestvrij, schilmes, aardappelschilmes, schilmesje, aardappelmesje, groentemes, groentenmes, niet-roestvrij mes, Solingen, Herder, Molenmes, mesje uit solingen, mes uit solingen, nrvs mes, rvs mes, schilmes, dunschiller, handgemaakt mes