• Bakkwast breed - 100% natuurlijke kwast voor olie en boter

Bakkwast.

Bakkwast om ovenschaal in te vetten.

Bakkwast bestellen? Wij hebben mooie bakkwastjes van varkenshaar voor het invetten van een taartvorm, bakblik of ovenschaal. Bak jij graag om lekkere cakes of draai je je hand niet om voor een mooie ovenschotel? Dan is een goede bakkwast zeker een goede aanvulling in jouw keuken! Bakkwasten zijn ideaal voor het invetten met boter of olie, maar je kunt het kwastje ook gebruiken voor het insmeren van deeg met een glanslaagje of voor het aanbrengen van glazuur of fondant op jouw gebak. Afmeting: 21x3,6cm. Verkoop per stuk.

Als je regelmatig in de keuken staat, hoeven we jou niet te overtuigen van het belang van een goed scherp schilmes: we hebben diverse soorten voor je, zowel van roestvrij als van niet-roestvrij staal.

Waarom een bakkwast?

Zowel voor het bakken van cakes en taarten, als voor het klaarmaken van ovenschotels is een bakkwast een onmisbaar hulpmiddel. Een bakkwast ziet er op het eerste gezicht een beetje hetzelfde uit als een verfkwast. Je gebruikt de bakkwast om het ovenblik of de taartvorm, die je gaat gebruiken, vooraf in te vetten met boter of olie. Hierdoor zal de gebakken korst veel gemakkelijker loslaten van het bakblik en zet jij een perfect afgewerkt baksel op tafel!

Varkenshaar.

Onze bakkwasten zijn gemaakt van onbewerkt beukenhout en varkenshaar. Varkenshaar is een veel gebruikt materiaal voor het vervaardigen van kwasten en borstels. Voor borstels gebruikt de borstelmaker meestal varkenshaar wat dicht op de haarwortel is afgeschoren: dit geeft een stevige en vrij harde borstel. Voor een bakkwast kwast wordt daarentegen het uiteinde van de varkensharen gebruikt, zodat je een zachte en goed verende kwast hebt. Spoel de bakkwast na gebruik goed uit met een ontvettend afwasmiddel. De bakkwast heeft een kleine opening in het handvat, zodat je deze hangend kunt laten drogen, voordat je de bakkwast weer opbergt.

Specificaties:

Materiaal: onbewerkt beukenhout/varkenshaar. Lengte: 21cm. Breedte: 3,6cm. Ook in smallere versie beschikbaar. Verkoop per stuk.

Nog meer voor jouw keuken:

En hoe staat het met de kwaliteit van jouw schilmesjes? Onze schilmessen worden gesmeed in Solingen, Duitsland en zijn van hoge kwaliteit. We hebben zowel roestvrije schilmesjes als niet-roestvrije schilmesjes voor in jouw keukenla. De niet-roestvrije variant is de scherpste!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Bakkwast breed - 100% natuurlijke kwast voor olie en boter

  • Merk: Redecker
  • Model:751038
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,95


Gerelateerde producten

Schilmesje NIET roestvrij recht - Extra scherp schilmes Solingen

Schilmesje NIET roestvrij recht - Extra scherp schilmes Solingen

Vlijmscherp Schilmesje.Vlijmscherp schilmesje voor in de keukenla.Herder schilmesjes staan wereldwij..

€8,95

Champignonborstel met steel - Van onze Duitse borstelmakers

Champignonborstel met steel - Van onze Duitse borstelmakers

ChampignonborstelChampignonborstel met steel - 100% natuurlijke borstelBorstels met echt haar: Champ..

€7,95

Tags: bakkwast, bakkwast smal, bakkwast breed, bakkwastje, invetten, bakblik invetten, taartvorm invetten, invetten met boter, insmeren met boter, keukenkwast, keukenkwastje, varkensharen kwast, kwast varkenshaar