• Schilmesje NIET roestvrij krom

Vlijmscherp Schilmes.

Vlijmscherp schilmes voor in de keukenla.

Herder schilmessen staan wereldwijd bekend om de enorm scherpe kwaliteit! Een Herder schilmesje wordt gesmeed in Solingen, waar de beste messen en scharen ter wereld al honderden jaren ambachtelijk gesmeed worden. De schilmessen van Herder zijn echt handwerk en worden met de grootste aandacht vervaardigd, geslepen, gepolijst en altijd aan een strenge kwaliteitskeuring onderworpen. Dit schilmesje is krom en niet-roestvrij, waardoor het mes vele malen scherper is en blijft dan wanneer het een behandeling heeft gehad om het mes vrij van roest te houden. Spoel het mesje meteen na gebruik eventjes af met heet, schoon water, droog het goed af met de theedoek en leg het direct terug in de keukenla. Bij het opvolgen van dit onderhoudsvoorschrift zal je jaren plezier hebben van dit mesje. Afmeting: Lemmet 5,5cm; Handvat: 10cm. Model: Krom. Verkoop per stuk.

Van dit Herder schilmesje bestaan verschillende versies. Dit is een krom model voor het schillen en ontvellen van ronde groenten en fruit, maar er bestaat ook een rechte versie waar je gemakkelijk aardappels en groenten mee kunt doorsnijden of schillen. Misschien ook een goed moment voor een nieuwe huishoudschaar? De stalen huishoudscharen van Prym zijn echte krachtpatsers en knippen moeiteloos door papier, stof en karton.

Mes uit Solingen.

De metaalindustrie uit Solingen, Duitsland kent wereldfaam vanwege vooral het kleinmetaal wat hier wordt vervaardigd. Een schaar of mes uit Solingen staat garant voor een hoge kwaliteit staal en voor duurzaam en hoogwaardig materiaal en handwerk. De messen uit Solingen worden al meer dan tweehonderd jaar op dezelfde wijze geproduceerd. Leerlingen in de werkplaats worden opgeleid door oudere werknemers, waardoor de tradities en kennis zorgvuldig worden overgedragen. Het resultaat: misschien wel de beste schilmessen ter wereld voor het gemakkelijk snijden van groenten, aardappelen en fruit!

Krom model.

Dit mesje heeft een handvat van beukenhout en een lemmet van niet-roestvrij staal. Het kromme model is vooral geschikt voor het snijden en schillen van ronde groenten en fruit. Ook ontvellen, ontpitten en pellen van bijvoorbeeld tomaten, paprika’s en bonen is geen bezwaar voor dit altijd vlijmscherpe mesje. Dit model is zeer geschikt voor het snijden van champignons. Het lemmet is dun en zeer wendbaar vanwege de handige vorm. Een ideaal mesje voor het pellen en snijden van uien!

Niet roestvrij.

Een behandeling om staal roestvrij te maken, maakt het mesje over het algemeen niet scherper. Dit vlijmscherpe schilmesje is dan ook NIET roestvrij. Wanneer je het schilmesje hebt gebruikt, spoel het dan direct af onder de hete kraan, droog lemmet en handvat zorgvuldig af en leg het mesje terug op zijn plek. Doe dit schilmesje beslist niet in de vaatwasser. Bij correct gebruik blijft het schilmes jarenlang scherp en krachtig.

Specificaties:

Materiaal: Hout/ metaal. NIET roestvrij. Lengte handvat: 10cm. Lengte lemmet: 5,5cm. Verkoop per stuk.

Meer opties:

De schilmesjes van Herder zijn verkrijgbaar in verschillende versies. Ook handig is een dunschiller: hiermee schil en pel je veilig allerlei groenten, fruit en aardappelen. Denk ook eens na over je keukenschaar: misschien is deze aan vervanging toe? De stalen scharen van Prym zijn alleskunners en zullen je keukenwerk bespoedigen!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Schilmesje NIET roestvrij krom

  • Merk: Herder
  • Model:987038
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €6,95


Gerelateerde producten

Schaar Staal 18 cm

Schaar Staal 18 cm

Klassieke huishoudschaar van Prym voor allerhande klusjes in en om het huis.Deze schaar is volledig ..

€16,30

Schilmesje NIET roestvrij recht

Schilmesje NIET roestvrij recht

Vlijmscherp Schilmesje.Vlijmscherp schilmesje voor in de keukenla.Herder schilmesjes staan wereldwij..

€6,95

Schilmesje roestvrij krom - KST handvat -- Topkwaliteit schilmes uit Zwitserland

Schilmesje roestvrij krom - KST handvat -- Topkwaliteit schilmes uit Zwitserland

Lekker scherp Schilmes.Lekker scherp schilmes RVS voor groenten en fruit.Zwitserse messen zijn in de..

€6,95

Tags: Schilmesje niet roestvrij, schilmes, aardappelschilmes, schilmesje, aardappelmesje, groentemes, groentenmes, niet-roestvrij mes, Solingen, Herder, Molenmes, mesje uit solingen, mes uit solingen, nrvs mes, rvs mes, schilmes, dunschiller, handgemaakt mes