• GOEDKOOP: Dunschiller - Kunststof handvat

Dunschiller uit Solingen.

Dunschiller uit Solingen met kunststof handvat.

Keukenmes - Schilmes. Herder schilmesjes staan wereldwijd bekend om hun vlijmscherpe kwaliteit! Herder schilmesjes worden gesmeed in Solingen, waar de beste messen en scharen ter wereld al eeuwen ambachtelijk gesmeed worden. De schilmessen van Herder zijn handwerk en worden met grote aandacht vervaardigd, geslepen, gepolijst en aan een strenge kwaliteitskeuring onderworpen. Deze dunschiller is roestvrij en voorzien van een kunststof handvat. Hierdoor is het mesje geschikt voor de vaatwasser. Beter voor het mes van de dunschiller is het echter om het mesje direct na gebruik even af te spoelen met schoon, heet water, het goed af te drogen met de theedoek en direct terug te leggen in de keukenla. Bij het opvolgen van dit onderhoudsvoorschrift zal je jaren plezier hebben van dit mesje. Afmeting: Totale lengte 8cm; Mes: 3,5cm. Verkoop per stuk.

Liever geen plastic gebruiken? Hoe vind jij DEZE?

Niet alleen een dunschiller maar ook een schilmesje nodig? Van het Herder schilmesje bestaan verschillende versies, zoals een recht model voor aardappelen en groenten, maar er bestaat ook een kromme versie waar je gemakkelijk ronde groenten en fruit mee kunt snijden of pellen.

Kwaliteit uit Solingen

De metaalindustrie uit Solingen, Duitsland kent wereldfaam vanwege vooral het kleinmetaal wat hier wordt vervaardigd. Een schaar of mes uit Solingen staat garant voor een hoge kwaliteit staal en voor duurzaam en hoogwaardig materiaal en handwerk. De messen uit Solingen worden al meer dan tweehonderd jaar op dezelfde wijze geproduceerd. Leerlingen in de werkplaats worden opgeleid door oudere werknemers, waardoor de tradities en kennis zorgvuldig worden overgedragen. Het resultaat: misschien wel de beste schilmessen ter wereld voor het gemakkelijk snijden van groenten, aardappelen en fruit!

Flexibel model.

Deze dunschiller heeft een handvat van kunststof en een vlijmscherp, flexibel mesje van roestvrij staal. Omdat het mesje meeveert met de snijbeweging kun jij aardappelen, groenten en fruit van allerlei vormen mooi constant en dun schoonmaken. Bovendien is de dunschiller voorzien van een handig profiel voor het verwijderen van pitten uit de aardappels.

Specificaties:

Materiaal: Kunststof lemmet met roestvrij mes. Totale lengte: 18cm.Lengte mes: 3,5cm. Verkoop per stuk. Dit is een assorti-artikel: je ontvangt dus een willekeurige kleur handvat.

Meer messen:

De schilmesjes en dunschillers van Herder zijn verkrijgbaar in verschillende versies. Bekijk welke modellen voor jou het handigst zijn voor het schillen en pellen van allerlei groenten, fruit en aardappelen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOOP: Dunschiller - Kunststof handvat

  • Merk: Opry
  • Model:900509
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,95


Gerelateerde producten

Schilmesje NIET roestvrij recht - Extra scherp schilmes Solingen

Schilmesje NIET roestvrij recht - Extra scherp schilmes Solingen

Vlijmscherp Schilmesje.Vlijmscherp schilmesje voor in de keukenla.Herder schilmesjes staan wereldwij..

€8,95

GOEDKOOP: Schilmesje roestvrij recht

GOEDKOOP: Schilmesje roestvrij recht

Voordelig schilmesje.Voordelig schilmesje RVS voor groenten en fruit.Herder schilmessen staan bekend..

€3,95

Tags: Schilmesje niet roestvrij, schilmes, aardappelschilmes, schilmesje, aardappelmesje, groentemes, groentenmes, niet-roestvrij mes, Solingen, Herder, Molenmes, mesje uit solingen, mes uit solingen, nrvs mes, rvs mes, schilmes, dunschiller, handgemaakt mes