AANBIEDING: Schilmesje roestvrij recht

AANBIEDING: Schilmesje roestvrij recht
https://www.binkfournituren.nl/Schilmesje niet roestvrij, schilmes, aardappelschilmes, schilmesje, aardappelmesje, groentemes, groentenmes, niet-roestvrij mes, Solingen, Herder, Molenmes, mesje uit solingen, mes uit solingen, nrvs mes, rvs mes, schilmes, dunschiller, handgemaakt mes
Levertijd: Op Voorraad
€3,38 €4,50 - 25%
Aantal:

Voordelig schilmesje.

Voordelig schilmesje RVS voor groenten en fruit.

Herder schilmessen staan bekend vanwege de scherpe kwaliteit! Herder schilmessen worden gesmeed in Solingen, waar de beste messen en scharen ter wereld al meer dan tweehonderd jaar ambachtelijk gesmeed worden. De schilmessen van Herder worden met aandacht vervaardigd, geslepen, gepolijst en aan de strengste kwaliteitskeuring onderworpen. Dit is een extra voordelige versie van het standaard schilmes. Dit schilmesje heeft een recht model en is gemaakt van roestvrij staal. Het heeft een houten handvat. Plaats het schilmesje om die reden niet in de vaatwasser. Na gebruik spoel je het mesje eventjes goed af onder de hete kraan. Droog het mesje goed af met een schone theedoek, voordat je het in de keukenla terug legt. Bij het opvolgen van dit onderhoudsvoorschrift heb je langer plezier van dit mesje. Afmeting: Lemmet 7,5cm; Handvat: 10cm. Model: Recht. Verkoop per stuk.

Van dit Herder schilmesje bestaan verschillende versies. Dit is een budget versie van het rechte model voor aardappelen en groenten, maar er bestaat ook een kromme versie waar je gemakkelijk ronde groenten en fruit mee kunt snijden of pellen. Misschien ook een goed moment voor een nieuwe keukenschaar? De huishoudscharen van Pony zijn prima geschikt voor dagelijks gebruik en knippen touw, papier en tal van andere materialen.

Mes uit Solingen.

De metaalindustrie uit Solingen, Duitsland kent wereldfaam vanwege vooral het kleinmetaal wat hier wordt vervaardigd. Een schaar of mes uit Solingen staat garant voor een hoge kwaliteit staal en voor duurzaam en hoogwaardig materiaal. Dit is een voordelige versie van het rechte schilmes, geschikt voor het snijden van groenten, aardappelen en fruit! Het prijsverschil met de andere Herder schilmessen zit hem in het feit dat dit mes koudgeslagen is, in plaats van gesmeed. Dit kun je ook terugzien op het lemmet. Maar voor dagelijks gebruik is het een prima schilmesje, waar je veel plezier van zult hebben.

Recht model.

Dit mesje heeft een handvat van beukenhout en een lemmet van niet-roestvrij staal. Het rechte model is vooral geschikt voor het doorsnijden en schillen van groenten en aardappelen. Ook dunne plakjes snijden is geen bezwaar voor dit altijd scherpe mesje. Het lemmet is heeft een duidelijke snijrichting.

Roestvrij staal.

Dit is een roestvrij schilmesje met een groot gebruiksgemak. Wees je er wel van bewust dat een behandeling om staal roestvrij te maken, het schilmes niet scherper maakt. Wil je een echt vlijmscherp schilmesje, dan kun je eventueel ook een NIET roestvrij model bij ons bestellen. Voor alle schilmessen met een houten handvat geldt, dat ze NIET geschikt zijn voor gebruik in de vaatwasser. Wanneer je het schilmesje hebt gebruikt, spoel het dan direct af onder de hete kraan, droog lemmet en handvat zorgvuldig af en leg het mesje terug op zijn plek. Bij correct gebruik blijft het schilmes mooi scherp en gaat het beduidend langer mee.

Specificaties:

Materiaal: Hout/ metaal. Roestvrij staal. Lengte handvat: 10cm. Lengte lemmet: 7,5cm. Verkoop per stuk.

Meer opties:

De schilmesjes van Herder zijn verkrijgbaar in verschillende, roestvrije en niet-roestvrije versies. Denk ook eens na over je keukenschaar: misschien is deze aan vervanging toe? Een huishoudschaar van Pony is een voordelige en praktische keukenschaar met een prima prijs-kwaliteit verhouding!

©Bink Fournituren 2012-2020