Reparatiedoek voor zware stoffen voor het repareren van scheuren of gaatjes in zware stoffen, zoals twillbroeken, werkbroeken en jassen.

Het reparatiedoek voor zware stoffen van Restyle is zeer gemakkelijk in het gebruik: eenvoudig opstrijken aan de binnenkant van de te repareren stof en het kledingstuk is weer klaar voor gebruik. Door de samenstelling van dit reparatiedoek, namelijk 30 % katoen en 70 % polyester is het zeer sterk en stevig en dus geschikt voor zware en wat dikkere stoffen. Je kunt dit reparatiedoek ook gebruiken voor het herstellen van stoelhoezen, tafelkleden en stoelkussens.

Bij plaatsen in kleding waar veel rekken en strekken plaats vindt, zoals bijvoorbeeld knieën of ellebogen, adviseren wij om het reparatiedoek ook met een paar steekjes vast te zetten.

De afmeting van dit reparatiedoek van Restyle is 10 x 40 cm. Samenstelling: 30 % katoen, 70 % polyester.

Het reparatiedoek is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat het altijd bij het te repareren product past. De beschikbare kleuren vind je in het selectiescherm. Als je een kleur selecteert, verandert de foto zodat je zeker weet dat je de juiste kleur hebt gekozen.

TIP: knip de punten van het reparatiedoek rond af alvorens het op te strijken voor een betere hechting

LET OP: Dit reparatiedoek wordt door Pronty geproduceerd onder de merknaam Restyle. Het kan zijn dat je een verpakking ontvangt met daarop Pronty i.p.v. Restyle. Dit is exact hetzelfde product: kwaliteit en specificaties zijn gelijk.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Reparatiedoek voor Zware Stoffen

  • Merk: Pronty
  • Model: 535.630
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €2,95


Beschikbare opties:


Tags: Reparatiedoek, hersteldoek, gat repareren, repareren, herstellen, plakstof, stof met lijmlaag, vlieseline, plakvlies, broekstuk, mouwstuk, herstelstuk, opstrijkbaar, katoen, jeans, denim