Jersey reparatiedoek

Jersey reparatiedoek - Voor repareren van dunne rekbare stoffen

Rekbaar reparatiedoek: Zelf kleding repareren wordt heel eenvoudig met behulp van opstrijkbaar reparatiedoek - deze versie is geschikt voor stoffen, waar rek in zit, zoals jersey, tricot en andere machinaal gebreide stoffen. Omdat het reparatiedoek meerekt, blijft het beter zitten dan regulier reparatiedoek. Knip een stukje uit het reparatiedoek, rond de hoeken af met de schaar en strijk het aan de binnenkant van de kleding. Klaar! Afmeting: 12 x 45cm. Verkoop per stuk - Kies de juiste kleur in het selectiescherm.

Voor zeer dunne stoffen als zijde en chiffon gebruik jij reparatiedoek voor lichte stoffen. Katoenen stoffen repareer jij met DIT reparatiedoek - voor jeans is een speciale versie beschikbaar. Gebruik een persdoek voor eenvoudig strijken zonder risico.

Voor een gat of scheur in rekbare kleding: Jersey reparatiedoek

Een gat of scheur in kleding kan jij eenvoudig en bijna onzichtbaar repareren met opstrijkbaar reparatiedoek. Kies het reparatiedoek in de juiste kleur: in het selectiescherm vind jij een groot aanbod aan kleuren. Zodra je een kleur aanklikt, krijg je de bijbehorende foto te zien. Jersey reparatiedoek is een dun, fijnmazig en rekbaar doek, voor machinaal gebreide stoffen zoals shirts. Voor een rekbare geweven stof, zoals een broek, gebruik je DEZE versie: iets minder elastisch maar wel iets dikker. Ook hebben we een speciaal reparatiedoek voor JOGGING-stoffen.

Zo eenvoudig is het: Jersey reparatiedoek.

Het jersey reparatiedoek van Restyle is zeer gemakkelijk in het gebruik: eenvoudig opstrijken aan de binnenkant van de te repareren stof en het kledingstuk is weer klaar voor gebruik. Knip een stukje uit het doek dat rondom groter is dan het gat of de scheur. Rond de hoeken af met de schaar om opstaande randjes te voorkomen. Bij plaatsen in kleding waar veel rekken en strekken plaats vindt, zoals bijvoorbeeld knieën of ellebogen, adviseren wij om het reparatiedoek ook met een paar steekjes vast te zetten. Strijk zonder stoom en gebruik eventueel een PERSDOEK.

Specificaties:

Opstrijkbaar reparatiedoek. Samenstelling: 100% polyester. Afmeting: 12 x 45cm. Kies de kleur in het selectiescherm. Verkoop per stuk.

LET OP: Dit reparatiedoek wordt door Pronty geproduceerd onder de merknaam Restyle. Het kan zijn dat je een verpakking ontvangt met daarop Pronty i.p.v. Restyle. Dit is exact hetzelfde product: kwaliteit en specificaties zijn gelijk.

Meer opties:

  • Reparatiedoek katoen: voor alle stoffen van katoen
  • Reparatiedoek voor lichte stoffen: polyester reparatiedoek voor dunne en kwetsbare stoffen
  • Reparatiedoek jeans: voor reparatie van spijkergoed
  • Voordeelverpakking: DEZE versie bevat de 4 meest verkochte kleuren reparatiedoek katoen
  • Veilig strijken doe jij met een persdoek en STRIJKVINGERS

Reparatiedoek rekbaar dun jersey - Voor shirts - Kies een kleur

  • Merk: Restyle
  • Model:79144
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,60


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

AANBIEDING: Reparatiedoek katoen - Kies uit meer dan 15 kleuren

AANBIEDING: Reparatiedoek katoen - Kies uit meer dan 15 kleuren

ReparatiedoekReparatiedoek - Zelf kleding repareren met de strijkboutZelf kleding repareren wordt he..

€1,69 €1,99

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

Veilig strijkenVeilig strijken - 2 Persdoeken 60 x45cmFournituren – Strijkaccessoires: Het gebruik v..

€4,95

Reparatiedoek voor Lichte Stoffen - Kies een kleur

Reparatiedoek voor Lichte Stoffen - Kies een kleur

Reparatiedoek voor fijne stoffen voor het repareren van scheuren of gaatjes in delicate stoffen, zoa..

€5,00

Reparatiedoek jeans opstrijkbaar - Kies een kleur

Reparatiedoek jeans opstrijkbaar - Kies een kleur

Jeans reparatiedoekJeans reparatiedoek - Voor repareren van denim en spijkerstofReparatiedoek voor j..

€2,25

Tags: Opstrijkbaar reparatiedoek, Opstrijbare rekbare reparatiedoek, opstrijkbaar reparatiedoek voor rekbare stof, reparatiedoek voor rekbare stof, reparatiedoek, reparatiedoek Jersey, Jersey reparatiedoek, reparatiedoek om te strijken, reparatiedoek om op te strijken, rekbare stof om te repareren, reparatiedoek voor een katoenen shirt, Reparatiedoek kopen, reparatiedoek bestellen, reparatiedoek online kopen, reparatiedoek online bestellen, online reparatiedoek kopen, online reparatiedoek bestellen,