Reparatiedoek voor zware stoffen voor het repareren van scheuren of gaatjes in zware stoffen, zoals twillbroeken, werkbroeken en jassen.

Het reparatiedoek voor zware stoffen van Opry is zeer gemakkelijk in het gebruik: eenvoudig opstrijken aan de binnenkant van de te repareren stof en het kledingstuk is weer klaar voor gebruik. Dit reparatiedoek is gemaakt van stevige katoen en dus dikker dan het normale Reparatiedoek katoen. De lichte versie gebruik je vooral voor dunne katoenen kleding, zoals overhemden en zomerbroeken. Deze zwaardere versie is geschikt voor zwaardere toepassingen, zoals een stevige katoenen of canvas broek. Ook kun je dit reparatiedoek goed gebruiken om een dekbedovertrek, een stoelkussen of tafelkleed te repareren.Reparatiedoek voor Zware Katoen is zeer sterk en stevig en dus geschikt voor zware en wat dikkere stoffen.

Bij plaatsen in kleding waar veel rekken en strekken plaats vindt, zoals bijvoorbeeld knieën of ellebogen, adviseren wij om het reparatiedoek ook met een paar steekjes vast te zetten.

De afmeting van dit reparatiedoek van Opry is 12 x 40 cm. Samenstelling: 100% katoen.

Het reparatiedoek is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat het altijd bij het te repareren product past. De beschikbare kleuren vind je in het selectiescherm. Als je een kleur selecteert, verandert de foto zodat je zeker weet dat je de juiste kleur hebt gekozen.

TIP: knip de punten van het reparatiedoek rond af alvorens het op te strijken voor een betere hechting

LET OP: Reparatiedoek voor Zware Stoffen bestaat ook in een menging van katoen en polyester, die deze variant ook zeer geschikt maakt voor gebruik buitenshuis. Wil je liever deze versie bestellen, kijk dan bij Reparatiedoek voor Zware Stoffen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Reparatiedoek voor Zware Katoen

  • Merk: DeBondt
  • Model: 1021120
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €3,48


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Naaigaren Supersterk100 mtr.

Naaigaren Supersterk100 mtr.

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€3,80

Reparatiedoek voor Zware Stoffen

Reparatiedoek voor Zware Stoffen

Reparatiedoek voor zware stoffen voor het repareren van scheuren of gaatjes in zware stoffen, zoals ..

€2,95

Tags: Reparatiedoek, hersteldoek, gat repareren, repareren, herstellen, plakstof, stof met lijmlaag, vlieseline, plakvlies, broekstuk, mouwstuk, herstelstuk, opstrijkbaar, katoen, jeans, denim