Haarborstels Schoonmaken.

Haarborstels schoonmaken : set voor borstels en kammen.

Hoe maak ik mijn haarborstel schoon? En hoe onderhoud ik het beste mijn haarkam van hout of hoorn? Met de speciale haarborstelreinigers van Redecker verwijder je in no time alle losse haren, stof en vuil uit je haarborstels en kammen. Jij ontvangt een complete set om zowel jouw haarborstels als kammen gemakkelijk en effectief schoon te maken.

Bekijk ons uitgebreide assortiment haarborstels en kammen. Jij vindt jouw haarborstel er vast en zeker tussen.

Hoe maak ik een haarborstel schoon?

Het schoonmaken van jouw haarborstel is meestal geen eenvoudig klusje. Niet alleen haren, maar ook vet en schilfers van je hoofdhuid hechten zich aan de haren van je borstel. Even weken in de wasbak komt de kwaliteit van je borstel niet ten goede en het is ook geen prettig klusje. Met de speciale haarborstelreiniger van Redecker verwijder je in no time alle losse haren, stof en vuil uit je haarborstels en kammen.

Hoe werkt het?

Je ontvangt 2 speciale borsteltjes. De eerste borstel is gemaakt van geolied beukenhout en stevig varkenshaar. De lengte is 7cm. Je maakt met dit borsteltje je haarborstels weer helemaal schoon. Het tweede borsteltje is gemaakt van geolied beukenhout en fijn metaaldraad. De lengte van dit borsteltje is 7,5 cm. Hiermee maak je probleemloos zowel borstels als kammen weer geheel vrij van haren.

Specificaties:

Haarborstel Reiniger: Materiaal: Geolied beukenhout met varkenshaar. Afmeting: 7cm. Haarborstel-Kammen Reiniger: Materiaal: Geolied beukenhout met staaldraad. Afmeting: 7,5 cm. Verkoop per set.

Haarborstels en Kammen:

Onze Haarborstels worden op ambachtelijke wijze gemaakt in de werkplaats van onze Duitse borstelmakers. Bekijk ons uitgebreide assortiment.

TIP:

Wrijf het hout van de borsteltjes één keer in de zoveel tijd even in met een klein beetje olijfolie op een keukenpapiertje. Zo blijft het hout mooi vochtbestendig.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Reinigingsset - Voor Haarborstels en Kammen

  • Merk: Redecker
  • Model:681001
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €13,95


Gerelateerde producten

Kledingborstel - Met handvat

Kledingborstel - Met handvat

Kledingborstel van echt haar.Kledingborstel van echt haar - Schuier voor kleding.Borstels van echt h..

€24,95

Kledingborstel Mini - Voor onderweg

Kledingborstel Mini - Voor onderweg

Kledingborsteltje.Kledingborsteltje voor in jouw binnenzak of handtas.Borstels van echt haar – Kledi..

€8,95

Reinigingsset - Voor Haarborstels en Kammen

Reinigingsset - Voor Haarborstels en Kammen

Haarborstels Schoonmaken.Haarborstels schoonmaken : set voor borstels en kammen.Hoe maak ik mijn haa..

€13,95

Tags: Haarborstel, natuurborstel, houten kam, haarborstel schoonmaken, kam schoonmaken, borstel schoonmaken, haarborstel reinigen, kam reinigen, borstel reinigen, Redecker, handig, handigheid