• Haarborstel Olijfhout - 9 rij voor dunner haar

Haarborstel Olijfhout

Haarborstel Olijfhout voor dun, fijn haar.

Waarom een haarborstel met echt haar? Deze luxe en volledig natuurlijke haarborstel is duurzaam, heeft een zeer lange levensduur en is ook nog eens beter voor jouw haar. Deze natuurlijke haarborstels is gemaakt van sterk en robuust olijfhout met stevig zwijnenhaar. Een borstel van kunststof of nylon is niet alleen slecht voor het milieu, ook de kwaliteit van jouw haar zal er niet op vooruit gaan. Voor deze houten haarborstel is alleen gebruik gemaakt van natuurlijke materialen.Door het olijfhout regelmatig te voorzien van een druppeltje olie blijft jouw luxe haarborstel bestand tegen vocht en vuil, ook bij gebruik in de douche. Dit model met 9 rijen borstelhaar is geschikt voor dun en/of fijn haar. Verkoop per stuk.

Onderhoud zal de levensduur van jouw natuurlijke haarborstel aanmerkelijk verlengen, dus bestel direct de speciale reinigingsset voor borstels en kammen. Kies een zakkamvan hout: een prima alternatief voor plastic. Bekijk ons totale ASSORTIMENT aan haarborstels en check welke haarborstel het beste is voor jouw haar.

Waarom een natuurlijke haarborstel?

In de vorige eeuw werden heel veel gebruiksvoorwerpen die voorheen gemaakt werden van natuurlijke materialen vervangen door een alternatief model van kunststof. Omdat plastic veel goedkoper is, maakte dit massaproductie van gebruiksproducten mogelijk. De gevolgen zijn inmiddels bekend. Het kopen van ‘echte’ producten heeft nog meer voordelen: het materiaal dat wordt gebruikt gaat langer mee, ziet er mooier uit en is meer geschikt voor de functie.

9 rijen voor fijn haar.

Hoe dunner je haar, des te meer rijen je het beste kunt hebben in jouw haarborstel. De borstel zal daardoor meer haar opnemen dan bij een model met minder rijen. Het zwijnenhaar is stevig en gaat lang mee. Het gebruikte olijfhout is geolied en daarmee bestand tegen indirect vocht. Olijfhout is een langzaam groeiende houtsoort en daardoor zeer hard, duurzaam en voorzien van een prachtige tekening. Het gebruikte hout is uiteraard FSC. Ook verkrijgbaar in een BUDGET versie van beukenhout.

Specificaties:

Materiaal: geolied olijfhout – 9 rijen borstels van stevig zwijnenhaar. Lengte: 22cm. Verkoop per stuk.

Natuurlijke producten voor jouw haar:

Haarborstels leveren wij in verschillende versies, maar allemaal van natuurlijk materiaal. Voor het juiste onderhoud van jouw echte haarborstel gebruik je onze speciale reinigingsset voor borstels en kammen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Haarborstel Olijfhout - 9 rij voor dunner haar

  • Merk: Redecker
  • Model:880012
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €34,95


Gerelateerde producten

Haarborstel voor dun haar -10 rij

Haarborstel voor dun haar -10 rij

Haarborstel Echt haar.Haarborstel Echt haar voor dun, fijn haar.Waarom een haarborstel met echt haar..

€24,95

Haarborstel Varkenshaar  - 8 rij voor lang haar

Haarborstel Varkenshaar - 8 rij voor lang haar

Haarborstel van zacht licht varkenshaar en geolied perenhout. Door het zachte varkenshaar raakt de h..

€24,95

Houten Zakkam - 100% natuurlijke kam

Houten Zakkam - 100% natuurlijke kam

Houten kam.Houten kam: geolied hout – duurzame keus.Duurzame houten kam: deze ecologische zakkam is ..

€12,50

Reinigingsset - Voor Borstels en Kammen

Reinigingsset - Voor Borstels en Kammen

Haarborstels Schoonmaken.Haarborstels schoonmaken : set voor borstels en kammen.Hoe maak ik mijn haa..

€12,95

Tags: Haarborstel, haarborstels