• Haarborstel voor dun haar - 8 rij

Haarborstel Echt haar.

Haarborstel Echt haar voor dun, fijn haar.

Waarom een haarborstel met echt haar? Deze natuurlijke haarborstel is duurzaam, heeft een lange levensduur en is veel beter voor jouw haar. Natuurlijke haarborstels worden in verreweg de meeste gevallen gemaakt van varkens- of zwijnenhaar. Een borstel van kunststof of nylon is niet alleen slecht voor het milieu, ook de kwaliteit van jouw haar zal er niet op vooruit gaan. Voor deze houten haarborstel is alleen gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De borstel is van beukenhout; de gebruikte haren zijn van stevig zwijnenhaar. Omdat het hout van de haarborstel voorzien is van een waxlaag, is deze goed bestand tegen vocht en vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Dit model met 8 rijen borstelhaar is geschikt voor dun, fijn haar. Verkoop per stuk.

Onderhoud zal de levensduur van jouw natuurlijke haarborstel aanmerkelijk verlengen. Voor het onderhoud van de haren van de borstel, leveren wij een speciale reinigingsset voor borstels en kammen. Bekijk ons totale ASSORTIMENT aan haarborstels en check welke haarborstel het beste is voor jouw haar.

Waarom een natuurlijke haarborstel?

In de vorige eeuw werden heel veel gebruiksvoorwerpen die voorheen gemaakt werden van natuurlijke materialen vervangen door een alternatief model van kunststof. Omdat plastic veel goedkoper is, maakte dit massaproductie van gebruiksproducten mogelijk. De gevolgen zijn inmiddels bekend. Om die reden stappen steeds meer mensen over naar producten van natuurlijke en afbreekbare materialen. Afgezien van de gevolgen voor klimaatverandering, heeft het kopen van ‘echte’ producten nog meer voordelen: het materiaal dat wordt gebruikt gaat langer mee en ziet er mooier uit. Het grootste voordeel van een haarborstel van natuurlijk materiaal is bovendien, dat een natuurlijke vezel jouw haar niet zo zal aantasten als een borstel van nylon, plastic of metaal.

8 rijen voor fijn haar.

Een natuurlijke haarborstel wordt in de meeste gevallen gemaakt met gebruik van zwijnen- of varkenshaar. Waar kun jij het beste voor kiezen? Heb jij een gevoelige hoofdhuid, dan kun je beter een haarborstel kiezen van varkenshaar. Varkenshaar is iets zachter dan deze borstel die gemaakt is van de haren van een wild zwijn. Voor een haarborstel geldt: heb je een dik haar, kies dan voor een haarborstel met minder rijen. Hoe dunner je haar, des te meer rijen je het beste kunt hebben in jouw haarborstel. De borstel zal daardoor meer haar opnemen dan bij een model met minder rijen. Dit model met 10 rijen zwijnenhaar is dus geschikt voor dun of fijn haar en voor een normale hoofdhuid. Het gebruikte beukenhout is gewaxed en daarmee bestand tegen indirect vocht. Wil jij nog meer dan 8 borstelrijen? Kiesdan voor DIT model met 9 rijen haar.

Specificaties:

Materiaal: gewaxed beukenhout – 8 rijen borstels van stevig zwijnenhaar. Lengte: 23cm. Verkoop per stuk.

Natuurlijke producten voor jouw haar:

Haarborstels leveren wij in verschillende versies, maar allemaal van natuurlijk materiaal. Voor het juiste onderhoud van jouw echte haarborstel gebruik je onze speciale reinigingsset voor borstels en kammen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Haarborstel voor dun haar - 8 rij

  • Merk: Redecker
  • Model:880038
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €29,95


Gerelateerde producten

Haarborstel hout  - 9 rij voor gemiddeld en dun haar

Haarborstel hout - 9 rij voor gemiddeld en dun haar

Haarborstel Hout Haarborstel Houten pinnen - Voor gemiddeld haarHaarborstels van natuurlijk materiaa..

€29,95

Kleine haarborstel Olijfhout - Voor in de handtas

Kleine haarborstel Olijfhout - Voor in de handtas

Haarborstel voor op reis.Haarborstel voor op reis: haarborstel olijfhout met echt haar.Haarborstels:..

€29,95

Haarborstel Olijfhout - 9 rij voor dunner haar

Haarborstel Olijfhout - 9 rij voor dunner haar

Haarborstel OlijfhoutHaarborstel Olijfhout voor dun, fijn haar.Waarom een haarborstel met echt haar?..

€39,95

Reinigingsset - Voor Haarborstels en Kammen

Reinigingsset - Voor Haarborstels en Kammen

Haarborstels Schoonmaken.Haarborstels schoonmaken : set voor borstels en kammen.Hoe maak ik mijn haa..

€13,95

Tags: Haarborstel zwijnenhaar, haarborstel echt haar, natuurlijke haarborstel, haarborstel dun haar