• VEGAN Haarborstel  - Natuurlijke haarborstel zonder dierlijk haar

Haarborstel Vegan.

Haarborstel Vegan zonder dierlijk haar.

Natuurlijke haarborstels worden in verreweg de meeste gevallen gemaakt met behulp van dierlijk haar. Gebruik jij liever of beslist geen dierlijke producten? Dan is deze vegan haarborstel een goed alternatief voor jou. Een borstel van kunststof of nylon is niet alleen slecht voor het milieu, ook de kwaliteit van jouw haar zal er niet op vooruit gaan. Voor deze veganistische haarborstel is alleen gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De borstel is van beukenhout; de gebruikte haren zijn van tampico fibre, dat verkregen wordt van het blad van Mexicaanse agave. Omdat het hout van de haarborstel geolied is, is deze goed bestand tegen vocht en vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Verkoop per stuk.

Onderhoud zal de levensduur van jouw veganistische haarborstel aanmerkelijk verlengen. Wrijf het geoliede hout regelmatig in met een paar druppels olijfolie, om de borstel vochtbestendig te houden. Voor het onderhoud van de haren van de borstel, leveren wij een speciale reinigingsset voor borstels en kammen.

Waarom een natuurlijke haarborstel?

In de vorige eeuw werden heel veel gebruiksvoorwerpen die voorheen gemaakt werden van natuurlijke materialen vervangen door een alternatief model van kunststof. Omdat plastic veel goedkoper is, maakte dit massa-productie van gebruiksproducten mogelijk. De gevolgen zijn inmiddels bekend. Om die reden stappen steeds meer mensen over naar producten van natuurlijke en afbreekbare materialen. Afgezien van de gevolgen voor klimaatverandering, heeft het kopen van ‘echte’ producten nog meer voordelen: het materiaal dat wordt gebruikt gaat langer mee en ziet er mooier uit. Het grootste voordeel van een haarborstel van natuurlijk materiaal is bovendien, dat een natuurlijke vezel jouw haar niet zo zal aantasten als een borstel van nylon, plastic of metaal.

Duurzame haarborstel.

Een natuurlijke haarborstel wordt in de meeste gevallen gemaakt met gebruik van zwijnen- of varkenshaar. Wil jij liever een veganistische haarborstel? Dit model is gemaakt van hout en tampico fiber: een natuurlijke vezel die veel wordt gebruikt in borstelwerk. De tampico-vezel is stevig en elastisch en bestand tegen veelvuldig gebruik. Het gebruikte beukenhout is geolied en zal, mits regelmatig geolied, vochtbestendig blijven.

Specificaties:

Materiaal: geolied beukenhout – 7 rijen borstels van tampico fiber. Lengte: 20cm. Verkoop per stuk.

Natuurlijke producten voor jouw haar:

Ook onze houten haarborstels zijn vrij van dierlijk materiaal. En voor het juiste onderhoud van jouw echte haarborstel gebruik je onze speciale reinigingsset voor borstels en kammen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

VEGAN Haarborstel - Natuurlijke haarborstel zonder dierlijk haar

  • Merk: Redecker
  • Model:880049
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €17,95


Gerelateerde producten

Haarborstel hout  - 9 rij voor gemiddeld en dun haar

Haarborstel hout - 9 rij voor gemiddeld en dun haar

Haarborstel Hout Haarborstel Houten pinnen - Voor gemiddeld haarHaarborstels van natuurlijk materiaa..

€29,95

Haarborstel hout - 5 rij voor dik haar

Haarborstel hout - 5 rij voor dik haar

Haarborstel Hout Haarborstel Houten pennen - Voor dik haarHaarborstel van duurzaam materiaal: waarom..

€24,95

Reinigingsset - Voor Haarborstels en Kammen

Reinigingsset - Voor Haarborstels en Kammen

Haarborstels Schoonmaken.Haarborstels schoonmaken : set voor borstels en kammen.Hoe maak ik mijn haa..

€13,95

Duurzaam alternatief: Wolkam van hout

Duurzaam alternatief: Wolkam van hout

Wolkam van hout.Wolkam van hout: verwijdert pluizen en bolletjes van wollen kleding.Fournituren: Wol..

€7,30

Tags: Haarborstel vegan, veganistisch, echte haarborstel, natuurlijke haarborstel, haarborstel biologisch afbreekbaar, houten haarborstel, haarborstel met echte vezel, agave, tampico, tampico haarborstel, niet dierlijke haarborstel, haarborstel zonder dierlijke haar, haarborstel geen dierlijk haar