• Breivisjes Groot - 6 stuks

Breivisjes.

Breivisjes zijn een handig hulpmiddel wanneer je breit of haakt met verschillende kleuren tegelijk. Doordat je de verschillende kleuren wol of katoen op de breivisjes draait, voorkom je dat de draden verstrikt raken en houd je een mooi overzicht. Of je nu complete truien of vesten breit, of gewoon een simpele sjaal, goed gereedschap is het halve werk. Naast de juiste maat en kwaliteit breinaalden, zijn er een boel hulpmiddelen te verkrijgen, waardoor je sneller en preciezer kunt werken. Zo voorkom je fouten en bespaar je tijd voor andere projecten of bezigheden. Neem nu deze breivisjes: een onmisbaar hulpmiddel wanneer je breit of haakt met veel verschillende kleuren.

Bij zogenaamd inbreien vorm je een patroon in het breiwerk door te werken met verschillende kleuren. Denk bijvoorbeeld aan mooie Noorse truien met hierin ingebreide afbeeldingen van sterren, herten of sneeuwvlokken. Je zult erachter komen dat het breien of haken met verschillende kleuren wol een stuk gemakkelijker wordt wanneer je werkt met breivisjes. Een breivisje is een erg handig kunststof hulpmiddel, in de vorm van een vis met een half open bovenkant. Je kunt een kleine hoeveelheid brei- of haakgaren op het breivisje wikkelen. Wanneer je aan de juiste kleur toe bent, neem je een draad op van het breivisje en brei of haak je verder met deze kleur. Zodra je overschakelt op de volgende kleur, pak je deze op van het volgende breivisje. De kleur die je niet gebruikt, hangt rustig te wachten tot je deze nodig hebt. Zo voorkom je dat je werk in de knoop raakt of dat er 5 of 6 verschillende bollen wol aan je voeten liggen.

Je ontvangt 6 kunststof breivisjes in verschillende kleuren. Dit is een grote versie van het breivisje met een lengte van 9 cm, voor kleine hoeveelheden breigaren. Er is ook een kleine versie beschikbaar met een lengte van 6 cm. Een goedkoop alternatief voor de breivisjesis DEZE versie van Opry.

TIP: bewaar als je een een trui of vest hebt gebreid of gehaakt een klein restje wol of katoen op een breivisje. Mocht er ooit een gaatje ontstaan, dan kun je dit eenvoudig met de juiste kleur repareren!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Breivisjes Groot - 6 stuks

  • Merk: Prym
  • Model:611863
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €6,20


Gerelateerde producten

GOEDKOOP: Breivisjes Klein - 10 garenspoeltjes voor wol en katoen

GOEDKOOP: Breivisjes Klein - 10 garenspoeltjes voor wol en katoen

GOEDKOPE Breivisjes.GOEDKOPE Breivisjes - Wolwikkelaars voor inbreien of restantjes garenHandwerken:..

€2,95

GOEDKOOP: Organizer voor borduurgaren

GOEDKOOP: Organizer voor borduurgaren

Borduurgaren bewaren.Borduurgaren bewaren: opbergdoos wikkelkaartjes.Fournituren – Handwerkaccessoir..

€9,95

GOEDKOOP: Breivisjes  - 6 garenspoelen voor wol en katoen

GOEDKOOP: Breivisjes - 6 garenspoelen voor wol en katoen

GOEDKOPE Breivisjes.GOEDKOPE Breivisjes - 6 garenspoelen voor inbreien of restantjes garenHandwerken..

€2,95

GOEDKOOP: Borduurgaren bewaren - Wikkelkaartjes Plastic 20st

GOEDKOOP: Borduurgaren bewaren - Wikkelkaartjes Plastic 20st

Borduurgaren bewaren.Borduurgaren bewaren: kunststof wikkelkaartjes.Fournituren – Handwerkaccessoire..

€1,99

Tags: Breivis, breivisje, breivisjes, wolspoel, garenspoel, wikkelkaart, wikkelkaartjes, inbreien, breien met meerdere kleuren, breien met verschillende kleuren, haken met meerdere kleuren, haken met verschillende kleuren, jaquard, jaquard breien, jaquard haken