• GOEDKOOP: Borduurgaren bewaren - Wikkelkaartjes Plastic 20st

Borduurgaren bewaren.

Borduurgaren bewaren: kunststof wikkelkaartjes.

Fournituren – Handwerkaccessoires: wikkelkaartjes voor het sorteren en bewaren van jouw borduurgarens. Ben jij een fanatieke borduur(st)er? Dan zal jij hoogstwaarschijnlijk door de jaren heen al behoorlijk wat restjes borduurgaren verzameld hebben. Het sorteren van jouw borduurgaren helpt jou om mooie kleurtjes uit te zoeken en om restanten opnieuw te gebruiken. Dit geeft niet alleen overzicht, het bespaart jou moeite én geld: want borduurgaren is nu eenmaal niet goedkoop. Afmeting: 4x3cm. Verpakking bevat 20 wikkelkaartjes van stevig, transparant plastic.

Borduurgaren kun jij op verschillende manieren bewaren en sorteren. Gebruik wikkelkaartjes van karton of plastic, in combinatie met de opwinder voor borduurgaren van DMC, zodat jij jouw borduurgaren netjes en overzichtelijk kunt bewaren. Met de handige etiket stickertjes kun jij het nummer van jouw borduurgaren op het wikkelkaartje vermelden. Ook handig: een opbergbox waar al jouw wikkelkaartjes inpassen en tegelijk ruimte biedt voor jouw schaartje en borduurnaalden.

Borduurgaren over?

Borduurgaren bestaat in heel veel kleuren en voor een gemiddeld borduurwerk heb jij al gauw 25 of meer kleuren nodig. Als jij vaker borduurt, zal jij inmiddels best wat kleurtjes in voorraad hebben. Maar hoe houd jij overzicht van wat jij wel en niet in huis hebt?

Wikkelkaartjes met sticker.

Een handig hulpmiddel voor het bewaren van borduurgarens zijn wikkelkaartjes, waar jij het borduurgaren opwikkelt. Jij kunt dit handmatig doen of, voor een mooier resultaat, met de speciale borduurgaren-opwinder van DMC. Noteer direct het nummer van de wikkel op het kaartje, dan weet jij precies welke kleuren jij wel of niet in huis hebt. Handig, wanneer jij en kleurtje nodig hebt of wanneer jij wilt putten uit jouw voorraad voor een enigszins vergelijkbare kleur. De kleurenkaart van DMC geeft jou een mooi inzicht in welke beschikbare alternatieven er zijn. Gebruik voor een mooie registratie op het wikkelkaartje de speciale stickertjes: dan is alles mooi geordend en opgeruimd.

Specificaties:

Samenstelling: Plastic. Kleur: Transparant. Afmeting: 8x12mm. Jij ontvangt 20 wikkelkaartjes. Naast het bewaren van borduurgaren, kan jij deze wikkelkaarten natuurlijk ook gebruiken voor andere handwerkgarens, wol of touw.

Borduurgaren Opgeruimd staat netjes:

Voor het bewaren van (restjes) borduurgaren vind jij hieronder diverse mogelijkheden om jouw wikkelkaartjes direct in gebruik te nemen. Gebruik wikkelkaartjes van karton of plastic, sticker de kaartjes met het kleurnummer en bewaar het borduurgaren in een transparante opbergbox voor optimaal overzicht. Met de opwinder voor borduurgaren draai jij het garen snel en strak op de wikkelkaart.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOOP: Borduurgaren bewaren - Wikkelkaartjes Plastic 20st

  • Merk: Opry
  • Model:100214
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,99


Gerelateerde producten

AANBIEDING: DMC borduurgaren - Kies een kleur

AANBIEDING: DMC borduurgaren - Kies een kleur

AANBIEDING: DMC Splijtzijde.AANBIEDING: DMC Splijtzijde: 6-draads borduurgaren – Kies jouw kleur.Han..

€1,59 €1,95

Borduurgaren Bewaren: Wikkelkaartjes Karton 50st

Borduurgaren Bewaren: Wikkelkaartjes Karton 50st

Borduurgaren bewaren.Borduurgaren bewaren: wikkelkaartjes in duurzame verpakkingFournituren – Handwe..

€3,95

GOEDKOOP: Organizer voor borduurgaren

GOEDKOOP: Organizer voor borduurgaren

Borduurgaren bewaren.Borduurgaren bewaren: opbergdoos wikkelkaartjes.Fournituren – Handwerkaccessoir..

€9,95

AANBIEDING: Borduurgaren bewaren: Stickeretiketten 360st

AANBIEDING: Borduurgaren bewaren: Stickeretiketten 360st

Borduurgaren bewaren.Borduurgaren bewaren: etiketten voor wikkelkaartjes.Fournituren – Handwerkacces..

€2,50 €3,45

Tags: Wikkelkaartjes opwinder, borduurgaren over, restjes borduurgaren, borduurgaren bewaren, spindel voor borduurgaren, wikkelkaartjes voor borduurgaren, wikkelkaart, wikkelkaartje, etiket, sticker, stickeretiket, DMC, DMC sticker, DMC etiket, DMC nummer, borduurzijde, mouline, opbergen, opbergsysteem, sorteren, organizer borduurgaren, bowstitch, wikkelstaafjes, stitchbow, wikkelstaaf, wikkelstaafje, opwinder, garenwinder, winder, spoel, spoelen, garen spoelen, garen bewaren