• Pom-pomset

Zelf Pompomps maken.

Zelf Pompoms maken is niet moeilijk en met deze handige Pompom-maker van Pony is het helemaal een fluitje van een cent. Deze set bevat 3 verschillende maten, zodat je allerlei pompoms kunt maken, van groot tot klein!

Leuk je brei of haakwerk op met vrolijke pompom's. Moeilijk is het niet: dit kan iedereen! Hoe werkt het? De Pompommaker bevat 3 verschillende sets ringen in 3 maten. Kies de juiste maat voor de pompom die je wilt maken. Vervolgens neem je het garen erbij: je kunt kiezen voor een enkele kleur of voor een gemeleerd garen. Somige mensen gebruiken zelfs verschillende kleuren garen voor een extra opvallend accent. Wikkel het garen zorgvuldig om de ringen, totdat ze volledig gevuld zijn en knip daarna de draad af. Vervolgens ga je de gewikkelde draden met een fijne borduurschaar afknippen langs de buitenste ring. Knip een flinke draad af van de bol wol waar je de pompom van gemaakt hebt en haal die door de twee ringen om de pompom bij elkaar te houden. Leg een stevige, dubbele knoop. Nu kun je de ringen van elkaar halen en heb je een mooie, volle zelfgemaakte pompom.

Je ontvangt 3 verschillende maten: 1,5 cm, 3cm en 5,5 cm. Zo kun je kleine pompoms maken, bijvoorbeeld voor langs de boord van een sjaal of juist een mooie flinke pompom voor bovenop een zelfgebreide muts.

Materiaal: Kunststof. De handleiding staat op de achterkant van de verpakking.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Pom-pomset

  • Merk: Pony
  • Model: 60642
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €3,30


Gerelateerde producten

Kunststof wolnaalden

Kunststof wolnaalden

Deze set kunststof wolnaalden van Prym gebruik je voor het afmaken van je haak- en breiwerk. De naal..

€3,00

Knoop Ster Hout

Knoop Ster Hout

Knoop Ster.Knoop Ster om zelf mooie koordjes mee te vlechten. Vlechten met een Knoop Ster is een hee..

€4,95

Handige Breihulpjes Complete Set

Handige Breihulpjes Complete Set

Brei-accessoires.Brei-accessoires: handige hulpjes voor breiwerk.Fournituren: Handwerkaccessoires. D..

€9,95