Zacht katoenband.

Zacht katoenband: soepel en sterk.

Band kopen? Dit soepele band van 100% katoen is zacht en stevig tegelijk. Door de speciale keperbinding kan het band tegen een stootje maar doordat het van 100% katoen is, is het zacht en vriendelijk voor je huid. Je kunt dit band gebruiken voor allerlei toepassingen, waar je een smal bandje voor nodig hebt. De voordelen van katoenband: het is huidvriendelijk, makkelijk te verwerken en wasbaar tot 95°. Houd wel rekening met een bepaalde krimp. Het katoenband is 20mm breed. Verkoop per meter, diverse kleuren beschikbaar.

Voor het verwerken van katoenband gebruik je bij voorkeur ook garen van 100% katoen: dat past goed bij het materiaal en heeft, net als het katoenband, een subtiele en matte uitstraling.

Keperband

Dit katoenband is geweven in keperbinding en wordt dan ook keperband genoemd. Keperband is een stevig, multifunctioneel band. Dit band is op een speciale manier geweven: door de zogenaamde keperbinding is het zeer sterk en geschikt voor hogere belastingen dan normaal band. Tegelijkertijd is het soepel, zacht en gemakkelijk te verwerken.

Waarvoor gebruik je keperband?

Keperband gebruik je onder andere als beleg, als versteviging van naden en zomen, als schouder- of schortbanden, voor lussen en hengsels aan stoffen tassen en als sleutelkoord of tailleband. Keperband is verkrijgbaar in diverse gedekte kleuren, zodat de juiste kleur voor jouw project er zeker bij zit.

Kies de juiste kleur.

Dit zachte katoenband is verkrijgbaar in diverse kleuren. Kies jouw kleur in het selectiescherm. Als je de kleur aanklikt, wordt de bijbehorende foto zichtbaar. Zo weet je zeker dat je de juiste kleur bestelt.

Specificaties:

Materiaal: 100% katoen. Breedte: 20mm. Kies jouw kleur in het selectiescherm.

Verkoop per meter. Bestel je 1, dan ontvang je 1 meter, 2 = 2 meter enzovoort.

Wasbaar tot 95°- Kleurecht tot 60°.

Katoenband is wasbaar tot 95°. Houdt rekening met krimp-percentage van 3% als je het band de eerste keer wast. Het band is kleurecht tot en met een was-temperatuur van 60°. Wil je het band heter wassen, bijvoorbeeld vanwege hygiene-redenen, is dat voor het band geen probleem. Houd er in dat geval alleen wel rekening mee, dat het band na regelmatig wassen op hoge temperaturen lichter van kleur kan worden. Was je het band voor de eerste keer? Doe dat dan op 30°: dan beperk je de krimp.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Katoenband 20mm - Kies een kleur

  • Merk: Restyle
  • Model:017.104.20
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,00


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Keperband Zacht 20mm - Kies een kleur

Keperband Zacht 20mm - Kies een kleur

Stevig bandStevig band: Keperband - welke kleur wil je?Keperband is een stevig en multifunctioneel b..

€1,00

Keperband Zacht 30mm  - Kies een kleur

Keperband Zacht 30mm - Kies een kleur

KeperbandKeperband - welke kleur wil je?Keperband is een stevig, multifunctioneel band. Dit band is ..

€1,25

Smal Katoenband 10mm Wit - Per meter

Smal Katoenband 10mm Wit - Per meter

Smal katoenband.Smal katoenband: huishoudband voor naai- of herstelklusjesFournituren - Lint en band..

€0,85

Keperband 10 mm - Kies een kleur

Keperband 10 mm - Kies een kleur

Smal KeperbandSmal Keperband - Kies uit meer dan 20 kleurenKeperband is een stevig en multi-toepasba..

€0,75

Tags: Keperband, band, sierband, gordijnband, keper, bandje, stoffen band, katoenband, katoenen band, zoomband, naadband, versteviging, vlieseline, tassenband, band voor tassen, band voor tashengsels, tassenhengsels, tasband, galon, galonette, keperbandje