Keperband 20mm

https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=15
Levertijd: 2 - 3 Dagen
€0,89

Beschikbare opties:


* Keperband Polyester 20mm Kleur:

Aantal:

Keperband

Keperband is een stevig, multifunctioneel band. Dit band is op een speciale manier geweven: door de zogenaamde keperbinding is het zeer sterk en geschikt voor hogere belastingen dan normaal band. Tegelijkertijd is het soepel, zacht en gemakkelijk te verwerken.

Keperband gebruik je onder andere als beleg, als versteviging van naden en zomen, als schouder- of schortbanden, voor lussen en hengsels aan stoffen tassen en als sleutelkoord of tailleband. Keperband is verkrijgbaar in diverse gedekte kleuren, zodat de juiste kleur voor jouw project er zeker bij zit.

Materiaal: 100% polyester. Breedte: 20mm. Ook verkrijgbaar in 30mm breed.

Kies jouw kleur in het selectiescherm. Als je de kleur aanklikt, verschijnt de bijbehorende foto.

Verkoop per meter. Bestel je 1, dan ontvang je 1 meter, 2 = 2 meter enzovoort.

Keperband is geschikt voor zeer veel doeleinden, maar verwar het niet met tassenband: dit is nog steviger, maar ook stugger dan keperband. Keperband is gemaakt van polyester, tassenband van polypropyleen. Tassenband is weersbestendig, keperband is wel bestand tegen weersomstandigheden maar niet geschikt voor volledig gebruik buitenshuis. Twijfel je over het juiste band? Neem dan gerust contact met ons op via de mail of het contactformulier en we adviseren je graag over de juiste keus voor jouw project.

©Bink Fournituren 2012-2020