Stevig band

Stevig band: Keperband - welke kleur wil je?

Keperband is een stevig en multifunctioneel band. Dit band is op een speciale manier geweven: vanwege deze keperbinding is het band zeer sterk en geschikt voor hogere belastingen dan normaal band. Tegelijkertijd is het soepel, zacht en gemakkelijk te verwerken.

Keperband gebruik je onder andere als beleg, als versteviging van naden en zomen, als schouder- of schortbanden, voor lussen en hengsels aan stoffen tassen en als sleutelkoord of tailleband. Keperband is verkrijgbaar in diverse gedekte kleuren, zodat de juiste kleur voor jouw project er zeker bij zit. Keperband is verkrijgbaar in diverse gedekte kleuren, zodat de juiste kleur voor jouw project er zeker bij zit. 100% polyester - Prijs is per meter.

Behalve in 20 mm is keperband ook leverbaar in 10mm en 30mm breed. In 20mm breed kan jij ook kiezen voor DEZE soepele versie keperband / katoenband van 100% katoen. Zoek jij nog steviger band? Kies dan voor TASSENBAND.

Keperband - in diverse kleuren

Keperband bestel jij bij ons per meter. Het keperband wordt voor jou rechststreeks van de rol geknipt, zodat jij precies het aantal meters kunt bestellen dat jij nodig hebt. Kies jouw kleur in het selectiescherm. Als je de kleur aanklikt, verschijnt de bijbehorende foto.

Stevig band nodig?

Keperband is geschikt voor zeer veel doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan het verstevigen van naden of zomen. Keperband wordt ook wel schortenband genoemd: jij kunt deze breedte namelijk prima gebruiken voor nieuwe bandjes aan een schort. En ook voor het omzomen van een oude handdoek is dit keperband een prima oplossing. Keperband is een goede extra versteviging, wanneer jij gordijnen gaat naaien met PLOOIBAND. Verwar keperband niet met tassenband: dit is nog steviger, maar ook stugger dan keperband. Keperband is gemaakt van polyester, tassenband van polypropyleen. Tassenband is weersbestendig, keperband is wel bestand tegen weersomstandigheden maar niet geschikt voor volledig gebruik buitenshuis. Tassenband kan jij HIER bestellen.

Meer weten?

Twijfel je over het juiste band? Neem dan gerust CONTACT met ons op via de mail of het contactformulier en we adviseren je graag over de juiste keus voor jouw project.

Specificaties:

Materiaal: 100% polyester. Breedte: 20mm. Verkoop per meter: Bestel je 1, dan ontvang je 1 meter, 2 = 2 meter enzovoort. In het selectiesherm kan jij de juiste kleur uitkiezen.

Meer opties:

Keperband is leverbaar in 10, 20 of 30mm breed en ook te bestellen in verschillende varianten van 100% katoen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Keperband Zacht 20mm - Kies een kleur

  • Merk: Restyle
  • Model:017.316.20
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,00


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Keperband Zacht 30mm  - Kies een kleur

Keperband Zacht 30mm - Kies een kleur

KeperbandKeperband - welke kleur wil je?Keperband is een stevig, multifunctioneel band. Dit band is ..

€1,25

Smal Katoenband 10mm Wit - Per meter

Smal Katoenband 10mm Wit - Per meter

Smal katoenband.Smal katoenband: huishoudband voor naai- of herstelklusjesFournituren - Lint en band..

€0,85

Keperband 10 mm - Kies een kleur

Keperband 10 mm - Kies een kleur

Smal KeperbandSmal Keperband - Kies uit meer dan 20 kleurenKeperband is een stevig en multi-toepasba..

€0,75

Katoenband 20mm  - Kies een kleur

Katoenband 20mm - Kies een kleur

Zacht katoenband.Zacht katoenband: soepel en sterk.Band kopen? Dit soepele band van 100% katoen is z..

€1,00

Tags: Keperband, band, sierband, gordijnband, keper, bandje, stoffen band, katoenband, katoenen band, zoomband, naadband, versteviging, vlieseline, tassenband, band voor tassen, band voor tashengsels, tassenhengsels, tasband, galon, galonette, keperbandje