Keperband

Keperband - welke kleur wil je?

Keperband is een stevig, multifunctioneel band. Dit band is op een speciale manier geweven: door de zogenaamde keperbinding is het zeer sterk en geschikt voor hogere belastingen dan normaal band. Tegelijkertijd is het soepel, zacht en gemakkelijk te verwerken.

Keperband gebruik je onder andere als beleg, als versteviging van naden en zomen, als schouder- of schortbanden, voor lussen en hengsels aan stoffen tassen en als sleutelkoord of tailleband. Keperband is verkrijgbaar in diverse gedekte kleuren, zodat de juiste kleur voor jouw project er zeker bij zit. 100% polyester - Prijs is per meter.

Behalve in 30 mm is keperband ook leverbaar in 10mm en 20mm breed. In wit of zwart kan jij ook voor DEZE versie kiezen, van 100% katoen. Zoek jij nog steviger band? Kies dan voor TASSENBAND.

Keperband - in diverse kleuren

Keperband bestel jij bij ons per meter. Het keperband wordt voor jou rechststreeks van de rol geknipt, zodat jij precies het aantal meters kunt bestellen dat jij nodig hebt. Kies jouw kleur in het selectiescherm. Als je de kleur aanklikt, verschijnt de bijbehorende foto.

Stevig band nodig?

Keperband is geschikt voor zeer veel doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan het verstevigen van naden of zomen. Keperband wordt ook wel gordijnband genoemd: jij kunt het namelijk ook gebruiken voor het verlengen van gordijnen of als versteviging, wanneer jij gordijnen gaat naaien met PLOOIBAND. Verwar keperband niet met tassenband: dit is nog steviger, maar ook stugger dan keperband. Keperband is gemaakt van polyester, tassenband van polypropyleen. Tassenband is weersbestendig, keperband is wel bestand tegen weersomstandigheden maar niet geschikt voor volledig gebruik buitenshuis. Tassenband kan jij HIER bestellen.

Meer weten?

Twijfel je over het juiste band? Neem dan gerust CONTACT met ons op via de mail of het contactformulier en we adviseren je graag over de juiste keus voor jouw project.

Specificaties:

Materiaal: 100% polyester. Breedte: 30mm. Verkoop per meter: Bestel je 1, dan ontvang je 1 meter, 2 = 2 meter enzovoort. In het selectiesherm kan jij de juiste kleur uitkiezen.

Meer opties:

Keperband is leverbaar in 10, 20 of 30mm breed en ook te bestellen in een variant van 100% katoen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Keperband Zacht 30mm - Kies een kleur

  • Merk: Restyle
  • Model:017.316.30
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,25


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Keperband Zacht 20mm - Kies een kleur

Keperband Zacht 20mm - Kies een kleur

Stevig bandStevig band: Keperband - welke kleur wil je?Keperband is een stevig en multifunctioneel b..

€1,00

Keperband 10 mm - Kies een kleur

Keperband 10 mm - Kies een kleur

Smal KeperbandSmal Keperband - Kies uit meer dan 20 kleurenKeperband is een stevig en multi-toepasba..

€0,75

GOEDKOOP: Keperband 30mm 100% katoen - In Wit of Zwart

GOEDKOOP: Keperband 30mm 100% katoen - In Wit of Zwart

Keperband - stevigKeperband - stevig: 100% katoen.Fournituren: stevig band van katoen. Keperband is ..

€0,75

Tags: Keperband, band, sierband, gordijnband, keper, bandje, stoffen band, katoenband, katoenen band, zoomband, naadband, versteviging, vlieseline, tassenband, band voor tassen, band voor tashengsels, tassenhengsels, tasband, galon, galonette, keperbandje