Smal Katoenband 10mm Wit

Smal Katoenband 10mm Wit
https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=13
Levertijd: Op Voorraad
€0,75
Aantal:

Smal katoenband.

Smal katoenband gebruik je voor naaiklusjes of voor herstelklusjes in het huishouden. Dit 10mm brede band is zeer zacht en soepel, maar door de ingeweven keperbinding zeer sterk, waardoor het voor vele doeleinden geschikt is.

Huishoudband, ook wel keperband genoemd, kenmerkt zich door de schuin ingeweven keperdraden. Hierdoor is het huishoudband zeer sterk en bestand tegen belasting en rekken en strekken. Het smalle huishoudband wordt vooral toegepast voor allerhande herstelklusjes in je kleding of huishoudtextiel. Denk bijvoorbeeld aan het naaien van nieuwe lusjes aan je theedoeken of handdoeken. Ook kun je dit smalle katoenband gebruiken om naden of zomen te verstevigen, of als versteviging onder knoopsgaten in kleding van tere stoffen.

Materiaal: 100% katoen. Het katoenband van Prym is voorzien van een REcotex-label, dat garant staat voor milieuvriendelijkheid, huidverdraagzaamheid en duurzaamheid.

Breedte: 10mm. Kleur: Wit. Ook verkrijgbaar in zwart.

Het katoenband wordt voor jou van de rol geknipt, je bestelt het dus per meter. Vul je bij het bestellen 1 in, dan krijg je 1 meter, 2=2 meter enzovoort.

©Bink Fournituren 2012-2020