• Kattenborstel - Voorkomt losse kattenharen op kleding en meubels

Borstel voor de kat

Borstel voor de kat – voor een glanzende vacht

Fournituren – Borstels met echt haar. Katten hebben een mooie, glanzende en zachte vacht. Katten zijn zuinig op hun vacht: ze wassen deze meerdere keren per dag. Door een kat regelmatig te borstelen, help je haar de vacht te onderhouden. Een kattenborstel verwijdert dode haren uit de vacht en houdt jou alert op eventuele klitten. Deze kattenborstel is gemaakt van zacht varkenshaar: een effectieve borstel die de kat als prettig zal ervaren, omdat de borstelharen niet trekken aan de vacht. Het handvat van de borstel is van gelakt beukenhout. Afmeting: 18,5cm. Verkoop per stuk.

Voor honden kan jij bij ons een speciale hondenborstel bestellen. Vergeet je niet om jouw borstel af en toe even schoon te maken? Voor jouzelf hebben we een uitgebreid assortiment aan haarborstels met echt haar.

Kat borstelen – waarom?

Je kat verliest gedurende het jaar regelmatig haren en bij wisseling van het seizoen laat zij extra veel haren los. Met deze duurzame kattenborstel van Redecker voorkom je dat de kattenharen zich door je hele huis verspreiden. Bovendien zal je merken dat je kat het heerlijk vindt om uitgebreid geborsteld te worden en de losse haren kwijt te raken. Regelmatig borstelen van de vacht van jouw kat, helpt het dier om de vacht mooi zacht en glanzend te houden. Het regelmatig borstelen van de kattenvacht houdt de vacht in goede conditie, omdat dode haren worden verwijderd voordat er klitten ontstaan. Ook zal dit helpen om haarballen gedeeltelijk te voorkomen.

Kwestie van wennen – Hoe?

Heb jij jouw kat nooit eerder geborsteld? Bouw het borstelen dan rustig op. Geef jouw kat vooraf een lekker snoepje, om hem of haar op zijn gemak te stellen. Daarna aai je de vacht zachtjes en laat dit langzamerhand overnemen door de borstel. Borstel in 1ste instantie altijd met de haarrichting mee. Als je klitten tegenkomt, verwijder die dan voorzichtig uit de vacht, zonder te trekken. Stop met borstelen, zodra je merkt dat de kat het zat is. Zo maak je het hem niet tegen en zal het dier sneller wennen aan het borstelen.

Specificaties:

Samenstelling: Borstel van zacht varkenshaar en beukenhout, dat voorzien is van een vernislaag. Afmeting: 18,5 centimeter. Verkoop per stuk.

Meer borstelwerk:

Ook voor de hond hebben wij een haarborstel. Haarborstels voor jouzelf leveren wij in soorten en maten. Het totale assortiment vind jij HIER. Een reinigingsset voor borstels en kammen houd deze in goede conditie.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Kattenborstel - Voorkomt losse kattenharen op kleding en meubels

  • Merk: Redecker
  • Model:491019
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €16,95


Gerelateerde producten

Haarborstel voor dik haar - 5 rij

Haarborstel voor dik haar - 5 rij

Haarborstel Echt haar.Haarborstel Echt haar voor dik haar.Waarom een haarborstel met natuurlijk haar..

€24,95

Reinigingsset - Voor Haarborstels en Kammen

Reinigingsset - Voor Haarborstels en Kammen

Haarborstels Schoonmaken.Haarborstels schoonmaken : set voor borstels en kammen.Hoe maak ik mijn haa..

€13,95

Tags: kattenborstel, borstel voor kat, losse haren kat, kat verhaart, kat gaat verharen, kattenharen, katteharen, katteborstel, borstel voor poezen, poezenborstel, kat, poes, huisdierborstel, duurzaam, natuurlijk, natuurlijk haar, natuurborstel, echte borstel, Redecker