• Haarborstel voor dik haar - 5 rij

Haarborstel Echt haar.

Haarborstel Echt haar voor dik haar.

Waarom een haarborstel met natuurlijk haar? Deze echte haarborstel is duurzaam, heeft een langere levensduur en is beter voor je haar. Natuurlijke haarborstels worden in verreweg de meeste gevallen gemaakt met gebruik van varkens- of zwijnenhaar. Een borstel van kunststof of nylon is niet alleen slecht voor het milieu, ook de kwaliteit van jouw haar zal er niet op vooruit gaan. Voor deze houten haarborstel is alleen gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De borstel is van beukenhout; de gebruikte haren zijn van stevig zwijnenhaar. Omdat het hout van de haarborstel gewaxed is, is deze goed bestand tegen vocht en vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Dit model met 5 rijen borstelhaar is geschikt voor dik haar. Verkoop per stuk.

Onderhoud zal de levensduur van jouw natuurlijke haarborstel aanmerkelijk verlengen. Voor het onderhoud van de haren van de borstel, leveren wij een speciale reinigingsset voor borstels en kammen. Bekijk ons totale ASSORTIMENT aan haarborstels en check welke haarborstel het beste is voor jouw haar.

Waarom een natuurlijke haarborstel?

In de vorige eeuw werden heel veel gebruiksvoorwerpen die voorheen gemaakt werden van natuurlijke materialen vervangen door een alternatief model van kunststof. Omdat plastic veel goedkoper is, maakte dit massaproductie van gebruiksproducten mogelijk. De gevolgen zijn inmiddels bekend. Om die reden stappen steeds meer mensen over naar producten van natuurlijke en afbreekbare materialen. Afgezien van de gevolgen voor klimaatverandering, heeft het kopen van ‘echte’ producten nog meer voordelen: het materiaal dat wordt gebruikt gaat langer mee en ziet er mooier uit. Het grootste voordeel van een haarborstel van natuurlijk materiaal is bovendien, dat een natuurlijke vezel jouw haar niet zo zal aantasten als een borstel van nylon, plastic of metaal.

5 rijen voor dik haar.

Een natuurlijke haarborstel wordt in de meeste gevallen gemaakt met gebruik van zwijnen- of varkenshaar. Waar kun jij het beste voor kiezen? Heb jij een gevoelige hoofdhuid of erg dun haar, dan kun je beter een haarborstel kiezen voor varkenshaar. Varkenshaar is iets zachter dan deze borstel die gemaakt is van haren van een wild zwijn. Voor een haarborstel geldt: heb je dik haar, kies dan voor een haarborstel met 5 rijen. Hoe dunner je haar, des te meer rijen je het beste kunt hebben in jouw haarborstel. Dit model met 5 rijen zwijnenhaar is dus geschikt voor dik haar en een normale hoofdhuid. Het gebruikte beukenhout is gewaxed en daarmee bestand tegen indirect vocht.

Specificaties:

Materiaal: gewaxed beukenhout – 5 rijen borstels van stevig zwijnenhaar. Lengte: 21cm. Verkoop per stuk.

Natuurlijke producten voor jouw haar:

Haarborstels leveren wij in verschillende versies, maar allemaal van natuurlijk materiaal. Voor het juiste onderhoud van jouw echte haarborstel gebruik je onze speciale reinigingsset voor borstels en kammen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Haarborstel voor dik haar - 5 rij

  • Merk: Redecker
  • Model:880007
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €24,95


Gerelateerde producten

Haarborstel hout - 5 rij voor dik haar

Haarborstel hout - 5 rij voor dik haar

Haarborstel Hout Haarborstel Houten pennen - Voor dik haarHaarborstel van duurzaam materiaal: waarom..

€24,95

Haarborstel Olijfhout - Ronde föhnborstel

Haarborstel Olijfhout - Ronde föhnborstel

Olijfhout: Föhnborstel met echt haar.Olijfhout: Föhnborstel met echt haar- Ronde haarborstel.Waarom ..

€29,95

Haarborstel olijfhout - 5 rij voor dikker haar

Haarborstel olijfhout - 5 rij voor dikker haar

Haarborstel olijfhoutHaarborstel olijfhout - zwijnenhaar: voor dik haar.Waarom kies je voor een haar..

€29,95

Reinigingsset - Voor Haarborstels en Kammen

Reinigingsset - Voor Haarborstels en Kammen

Haarborstels Schoonmaken.Haarborstels schoonmaken : set voor borstels en kammen.Hoe maak ik mijn haa..

€13,95

Tags: Haarborstel zwijnenhaar, haarborstel echt haar, natuurlijke haarborstel, haarborstel dik haar