• Haarborstel Olijfhout - Ronde föhnborstel

Olijfhout: Föhnborstel met echt haar.

Olijfhout: Föhnborstel met echt haar- Ronde haarborstel.

Waarom een haarborstel met echt haar? Deze natuurlijke haarborstel is duurzaam, heeft een lange levensduur en is veel beter voor jouw haar. Natuurlijke haarborstels worden in verreweg de meeste gevallen gemaakt van varkens- of zwijnenhaar. Een borstel van kunststof of nylon is niet alleen slecht voor het milieu, ook de kwaliteit van jouw haar zal er niet op vooruit gaan. Voor deze houten föhnborstel is alleen gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De ronde haarborstel is van olijfhout; de gebruikte haren zijn van stevig zwijnenhaar. Voorzie het geoliede olijfhout af en toe van een druppeltje olijfolie: dat houdt jouw mooie haarborstel deze goed bestand tegen vocht en vochtige ruimtes. Verkoop per stuk.

Dezelfde borstel is ook beschikbaar in een BUDGET versie van beukenhout. Voor het onderhoud van jouw borstel en kam leveren wij een speciale reinigingsset. Een houten zakkam is altijd handig om bij je te hebben. Of bestel handtas haarborstel mee: handig voor onderweg.

Waarom een natuurlijke haarborstel?

In de vorige eeuw werden heel veel gebruiksvoorwerpen die voorheen gemaakt werden van natuurlijke materialen vervangen door een alternatief model van kunststof. Omdat plastic veel goedkoper is, maakte dit massaproductie van gebruiksproducten mogelijk. De gevolgen zijn inmiddels bekend. Afgezien van de gevolgen voor klimaatverandering, heeft het kopen van ‘echte’ producten nog meer voordelen: het materiaal dat wordt gebruikt gaat langer mee en ziet er mooier uit, zeker wanneer jij kiest voor deze prachtige versie van olijfhout. Het grootste voordeel van een haarborstel van natuurlijk materiaal? Een natuurlijke vezel is veel beter voor jouw haar.

Ronde haarborstel met 10 rijen echt haar.

Deze natuurlijke föhnborstel is voorzien van 10 rijen zwijnenhaar en geschikt voor alle haartypes. Jij kunt de houten haarborstel door het handzame formaat goed gebruiken voor het föhnen en modelleren van jouw kapsel. Olijfhout is een langzaam groeiende houtsoort en daardoor zeer hard, duurzaam en voorzien van een prachtige tekening. Het gebruikte hout is uiteraard FSC.

Specificaties:

Materiaal: geolied olijfhout FSC – 10 rijen borstels van stevig zwijnenhaar. Lengte: 21,5cm; 4cmØ. Verkoop per stuk.

Natuurlijke producten voor jouw haar:

Een shampoo BAR van Tinktura: een vegan product, voorkomt onnodig plastic. Ons houten zakkammetje wordt gemaakt van vloeibaar hout: een prima duurzaam alternatief voor plastic. Of bestel onze kam van beukenhout. Voor het juiste onderhoud van jouw echte haarborstel gebruik je onze speciale reinigingsset voor borstels en kammen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Haarborstel Olijfhout - Ronde föhnborstel

  • Merk: Redecker
  • Model:880017
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €29,95


Gerelateerde producten

Kleine haarborstel Olijfhout - Voor in de handtas

Kleine haarborstel Olijfhout - Voor in de handtas

Haarborstel voor op reis.Haarborstel voor op reis: haarborstel olijfhout met echt haar.Haarborstels:..

€29,95

Houten Zakkam - 100% natuurlijke kam

Houten Zakkam - 100% natuurlijke kam

Houten kam.Houten kam: geolied hout – duurzame keus.Duurzame houten kam: deze ecologische zakkam is ..

€12,50

Reinigingsset - Voor Borstels en Kammen

Reinigingsset - Voor Borstels en Kammen

Haarborstels Schoonmaken.Haarborstels schoonmaken : set voor borstels en kammen.Hoe maak ik mijn haa..

€13,95

Tags: Haarborstel rond, fohnborstel, föhnborstel, haar föhnen, haar fohnen, haar modelleren, kappersborstel, stijlborstel, style borstel, haar stylen, hair style, haarborstel olijfhout, houten haarborstel, echte haarborstel, haarborstel echt haar