Harde stoffer.

Harde stoffer - Ideaal voor schoonmaken van tuingereedschap

Harde stoffer van unionvezels, die zo stevig zijn dat je je er niet alleen buiten op straat of op tegels probleemloos vuil en bladeren mee kunt opvegen, maar dat je de harde stoffer tevens kunt gebruiken om vuil te verwijderen van (tuin)gereedschap en schoenzolen. Afmeting: 29cm. Verkoop per stuk.

Handvegers hebben wij ook in een zachte paardenharen versie voor binnen of een halfzacht model van palmvezels.

Harde stoffer voor gebruik buitenshuis

Met deze goed vormgegeven handveger wordt stof en vuil opvegen ook buitenshuis een fluitje van een cent. Na gebruik hang je de stoffer weg aan de handige leren ophanglus. Handig is om de harde stoffer op te hangen vlakbij de plek waar je deze het meeste gebruikt, zoals bij de achterdeur, in de schuur of in de fietsenkelder. Zoals je kunt zien is de borstel aan de voorzijde rechtafgesneden. Hierdoor kun je de voorkant van de harde stoffer goed gebruiken om vuil, aarde of opgedroogde modder te verwijderen van tuingereedschap, de wielen van je grasmaaier of van je leren profielzolen, nadat je in de tuin hebt gewerkt.

Union stoffer - Wat is dat: union?

De extra harde stoffer is gemaakt van union: dit is een samengestelde vezel uit de natuurlijke materialen tampicofiber en bassine. Tampico is een Mexicaanse plantenvezel die veel gebruik wordt voor zachtere schrobborstels. In combinatie met de bassine-vezel, die een palmvezel uit Azië, ontstaat de vezel die we Union nemen: krachtig tegen vuil, en doordat de vezels steeds terugveren een duurzaam materiaal voor borstelwerk, omdat het de vezel ook na veelvuldig gebruik krachtig en onbeschadigd blijft. Union slijt op den duur alleen doordat de vezel korter wordt, maar blijft ten allen tijde stevig genoeg om te gebruiken. De union vezels zijn ingezet in een handveger van geolied beukenhout.

Specificaties:

Samenstelling: geölied beukenhouten stoffer met union vezels. Lengte: 29cm. Deze stofveger is bedoeld voor gebruik buitenshuis.

Alles weer netjes

Bestel ook direct een stofblik mee met een rubberen rand. Zo heb je een complete set om snel en veilig het vuil van je vloer op te vegen. Onze handvegers zijn ook verkrijgbaar in zachte en medium harde versie. Een schrobborstel is handig het schoonboenen van steen en hardhout.

Multifunctionele harde stoffer - Check YouTube:

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Harde handveger - Stoffer van union

  • Merk: Redecker
  • Model:312629
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €12,95


Gerelateerde producten

Handveger Halfhard - Stoffer van arenga

Handveger Halfhard - Stoffer van arenga

Half harde stofferHalf harde stoffer van arengavezelsBorstelswerk van natuurlijk materiaal: het aren..

€9,95

Stofblik met rubberen rand - Voor binnen

Stofblik met rubberen rand - Voor binnen

Stofblik voor binnenshuisStofblik voor binnenshuis- veegblik met rubberen randNatuurlijk borstelwerk..

€14,95

Veegblik  - Stofblik van metaal

Veegblik - Stofblik van metaal

Veegblik voor buiten.Veegblik voor buiten met houten steel.Alles lekker schoon: solide en stevig sto..

€7,95

Tags: harde stoffer, harde handveger, borstel