• Kleermakerskrijt 4 stuks : Wit + Gekleurd stofkrijt

4 stukjes Stofkrijt.

4 stukjes Stofkrijt voor markering op witte of gekleurde stof.

Fournituren - Stofkrijt kopen? Van alle fournituren die we bij Bink Fournituren verkopen, is dit één van de meest verkochte fournituren. Een stuk kleermakerskrijt gebruik je voor het aftekenen en markeren op stof bij zowel zelfmaakmode als bij het verstellen van kleding. Een stukje kleermakerskrijt is onmisbaar bij het voorbereiden van jouw naaiwerk. Met stofkrijt breng je snel en gemakkelijk lijnen aan op de stof. Ook wanneer je markeringen wilt aanbrengen, zoals voor knoopsgaten, randen of beleg, is dit kleermakerskrijt een handig hulpmiddel. Wil je de markering verwijderen, dan doe je dat met een borstel of met een klamvochtige lap. Een wit stuk stofkrijt kun je op de meeste stoffen prima gebruiken, maar op witte en hele lichte stoffen is de markering bijna niet terug te vinden. Voor het gebruik op lichte stoffen kun je het beste gekleurd kleermakerskrijt gebruiken. Afmeting: 20 x 50mm. Je ontvangt 4 stuks stofkrijt: 1 stuk WIT en 3 stuks GEKLEURD voor witte stof in een hersluitbaar doosje.

Bekijk ons ASSORTIMENT meten en markeren voor meerdere soorten krijt en andere markeermogelijkheden.

Kleermakerskrijt.

Aftekenen op stof wordt van oudsher gedaan met stofkrijt, ook wel kleermakerskrijt genoemd. Met stofkrijt trek je snel en eenvoudig lijnen op de stof. Hiermee kun je aantekeningen en markeringen aanbrengen op de stof. Nadat je het naaiwerk hebt verricht, verwijder je de restanten van het kleermakerskrijt heel eenvoudig. Dit doe je met behulp van een klein borsteltje of kwastje of met behulp van een vochtige doek. Je ontvangt 2 stukken kleermakerskrijt, waarmee je op de meeste stoffen probleemloos markeringen kunt aanbrengen. Omdat jij behalve een stuk wit krijt ook 3 gekleurde krijtblokjes krijgt meegestuurd, kun je met dit gekleurde krijt ook markeringen aanbrengen op witte of lichtgekleurde stof. Je ontvangt 4 stuks kleermakerskrijt: 1 x wit en 3 x een andere kleur.

Ook handig: een verdwijnstift.

Werk je met delicate, kwetsbare of kostbare stof, dan kun je het beste een Markeerstift gebruiken, die vanzelf oplost. Dit is een violet-kleurige STIFT om markeringen aan te brengen op stoffen patroondelen. Nadat de viltstiftstreep een aantal dagen wordt blootgesteld aan UV-licht, zal deze langzaam maar zeker volledig verdwijnen. Zo’n verdwijnstift is ook ideaal voor stoffen die je niet kunt wassen!

Specificaties:

2 Krijtplaatjes in kunststof doosje. Kleur: 1 x WIT - 3 x GEKLEURD krijt. Afmeting: 20 x 50mm. Verkoop per set.

Houder met mesje voor krijt.

Heb je nog nooit eerder kleermakerskrijt gebruikt of zoek je een handig hulpmiddel voor het gebruik van je stofkrijt? Bestel dan kleermakerskrijt in houder: je ontvangt dan een handig houdertje, waar een stuk stofkrijt precies inpast. Het houdertje voorkomt vieze handen en je kunt er precies en nauwkeurig mee aftekenen. Bovendien zit er ook een mesje in de houder, waarmee je het stofkrijt kunt slijpen!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Kleermakerskrijt 4 stuks : Wit + Gekleurd stofkrijt

  • Merk: Opry
  • Model:057.52
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,95


Gerelateerde producten

GOEDKOOP: Markeerstift voor stof - Uitwasbaar

GOEDKOOP: Markeerstift voor stof - Uitwasbaar

Goedkope markeerstift wateroplosbaarGoedkope markeerstift wateroplosbaar - makkelijk markeringen aan..

€3,49

Kleermakerskrijt 2 stuks : Wit stofkrijt

Kleermakerskrijt 2 stuks : Wit stofkrijt

Kleermakerskrijt - 2 stuks.Kleermakerskrijt - 2 stuks stofkrijt voor markering op stof.Fournituren -..

€2,50

Krijtpotlood 3 stuks - Markeren op stof

Krijtpotlood 3 stuks - Markeren op stof

Krijtpotlood set van 3 stuksKrijtpotlood set van 3 stuks om af te tekenen op stofFournituren - Meten..

€3,95

Kleermakerskrijt in houder met mes - Voor aftekenen op stof

Kleermakerskrijt in houder met mes - Voor aftekenen op stof

Stofkrijt in houderStofkrijt in houder met slijpmesStofkrijt kopen? Een stuk kleermakerskrijt gebru..

€3,95

Tags: kleermakerskrijt, kleermakerskrijt kopen, kleermakerskrijt bestellen, kleermakerskrijt online, stofkrijt, krijt voor stof, krijt op stof, kleermakerkrijt, aftekenen, markeren, stof markeren, markeerstift, krijtstift, krijtpotlood, chalk, taylor chalk, kleermakerskrijt gekleurd, gekleurd stofkrijt, gekleurd kleermakerskrijt, blauw krijt, geel krijt, blauw stofkrijt, geel stofkrijt