• Kleermakerskrijt in houder met mes - Voor aftekenen op stof

Stofkrijt in houder

Stofkrijt in houder met slijpmes

Stofkrijt kopen? Een stuk kleermakerskrijt gebruik je voor het aftekenen en markeren op stof bij zowel zelfmaakmode als bij het verstellen van kleding. Een stukje kleermakerskrijt is onmisbaar bij het voorbereiden van jouw naaiwerk. Wil je de markering verwijderen, dan doe je dat met een borstel of met een klamvochtige lap. Je ontvangt behalve een stuk wit stofkrijt tevens een handige houder, waar je het stuk kleermakerskrijt in kunt plaatsen. Zo houd je schone handen bij je werk. De houder voor stofkrijt is bovendien voorzien van een mesje om het kleermakerskrijt mee te slijpen. Je ontvangt de houder met mesje, inclusief een stuk kleermakerskrijt.

Een wit stuk stofkrijt kun je op de meeste stoffen prima gebruiken, maar op witte en hele lichte stoffen is de markering bijna niet terug te vinden. Voor het gebruik op lichte stoffen kun je het beste gekleurd kleermakerskrijt gebruiken

Stofkrijt in houder met mes.

Aftekenen op stof wordt van oudsher gedaan met stofkrijt, ook wel kleermakerskrijt genoemd. Met stofkrijt trek je snel en eenvoudig lijnen op de stof. Je plaatst het stuk krijt voor het gebruik in de handige kunststofhouder. Zo houd je niet alleen schone handen, maar kun je ook precies en nauwkeurig lijnen trekken op de stof. Bovendien is de houder voor stofkrijt voorzien van een V-vormig mesje om het kleermakerskrijt mee te slijpen. Een mooi scherp geslepen stuk stofkrijt zorgt ervoor dat je mooie dunne, strakke lijnen kunt trekken op de stof en voorkomt kruimelen van je kleermakerskrijt.

Wit of gekleurd stofkrijt?

Met behulp van deze handige houder en het meegeleverde stuk kleermakerskrijt kun je aantekeningen en markeringen aanbrengen op de stof. Nadat je het naaiwerk hebt verricht, verwijder je de restanten van het kleermakerskrijt heel eenvoudig. Dit doe je met behulp van een klein borsteltje of kwastje of met behulp van een vochtige doek. Voor witte of lichtgekleurde stoffen gebruik jij DIT stofkrijt, dat je ontvangt in 4 verschillende kleuren.

Specificaties:

Je ontvangt 1 kunststofhouder voor stofkrijt met V-vormig mes. De houder wordt geleverd inclusief een stuk wit stofkrijt. Wordt geleverd in een papieren verpakking. Lees HIER meer over Milward: fournituren van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs in een duurzame verpakking.

Ook handig:

Behalve stofkrijt verkopen wij ook verschillende stiften, waarmee jij aantekeningen kunt maken op de stof. DEZE stift lost op in water - de tekening van een VERDWIJNSTIFT verdwijnt na enkele dagen vanzelf: Makkelijk!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Kleermakerskrijt in houder met mes - Voor aftekenen op stof

  • Merk: Milward
  • Model:9246288
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,95


Gerelateerde producten

GOEDKOOP: Verdwijnstift - Lost vanzelf op

GOEDKOOP: Verdwijnstift - Lost vanzelf op

Goedkope verdwijnstiftGoedkope verdwijnstift - makkelijk markeringen aanbrengen op stofPatroonstift ..

€2,95

Kleermakerskrijt 2 stuks : Wit stofkrijt

Kleermakerskrijt 2 stuks : Wit stofkrijt

Kleermakerskrijt - 2 stuks.Kleermakerskrijt - 2 stuks stofkrijt voor markering op stof.Fournituren -..

€2,50

Krijtpotlood 3 stuks - Markeren op stof

Krijtpotlood 3 stuks - Markeren op stof

Krijtpotlood set van 3 stuksKrijtpotlood set van 3 stuks om af te tekenen op stofFournituren - Meten..

€3,95

Kleermakerskrijt 4 stuks : Wit + Gekleurd stofkrijt

Kleermakerskrijt 4 stuks : Wit + Gekleurd stofkrijt

4 stukjes Stofkrijt.4 stukjes Stofkrijt voor markering op witte of gekleurde stof.Fournituren - Stof..

€2,95

Tags: kleermakerskrijt, kleermakerskrijt kopen, kleermakerskrijt bestellen, kleermakerskrijt online, stofkrijt, krijt voor stof, krijt op stof, kleermakerkrijt, aftekenen, markeren, stof markeren, markeerstift, krijtstift, krijtpotlood, chalk, taylor chalk, kleermakerskrijt gekleurd, gekleurd stofkrijt, gekleurd kleermakerskrijt, blauw krijt, geel krijt, blauw stofkrijt, geel stofkrijt, houder voor stofkrijt, houder voor kleermakerskrijt, mes voor stofkrijt, mes voor kleermakerskrijt, kleermakerskrijt slijpen, stofkrijt slijpen, krijtslijper, krijt slijpen, scherp krijt, fijn krijt, 611819, milward