• Kleermakerskrijt 2 stuks : Wit stofkrijt

Kleermakerskrijt - 2 stuks.

Kleermakerskrijt - 2 stuks stofkrijt voor markering op stof.

Fournituren - Stofkrijt nodig? Van alle fournituren die we bij Bink Fournituren verkopen, is dit één van de meest bekende fournituren. Kleermakerskrijt gebruik je voor aftekenen en markeren op stof bij het naaien of verstellen van kleding. Een stuk kleermakerskrijt is onmisbaar bij het voorbereiden van je naaiwerk. Met het stofkrijt breng je snel en gemakkelijk lijnen aan op de stof. Ook als je markeringen wilt aanbrengen, bijvoorbeeld voor knoopsgaten of voor een vouwrand van beleg, is kleermakerskrijt een handig hulpmiddel. Wil je de markering verwijderen, dan kun je dat doen met een borsteltje of een natte lap. Afmeting: 30 x 40mm. Kleur: Wit. Verkoop per 2 stuks in afsluitbaar doosje.

Werk je met witte stof? Stofkrijt is ook leverbaar in DEZE versie. Van Prym: een handig houdertje voor kleermakerskrijt. Hierin kun je het stuk krijt precies kwijt. Met dit houdertje kun je nog gemakkelijker lijnen tekenen op de stof. Bovendien kun je er het krijt ook mee slijpen!

Stofkrijt.

Aftekenen op stof wordt van oudsher gedaan met stofkrijt, ook wel kleermakerskrijt genoemd. Met stofkrijt trek je snel en eenvoudig lijnen op de stof. Hiermee kun je aantekeningen en markeringen aanbrengen op de stof. Nadat je het naaiwerk hebt verricht, verwijder je de restanten van het kleermakerskrijt heel eenvoudig met behulp van een vochtige doek. Je ontvangt een 2 stuks wit kleermakerskrijt, waarmee je op de meeste stoffen probleemloos markeringen kunt aanbrengen.

Wit stofkrijt of liever gekleurd?

Dit stofkrijt is wit van kleur. Dit betekent dat het minder geschikt is voor het aanbrengen van markeringen op lichtgekleurde of witte stoffen: hierop zal je het krijtlijntje maar moeilijk terug kunnen vinden. Bestel in dat geval ons gekleurde kleermakerskrijt: je ontvangt dan een stuk wit en een stuk gekleurd krijt, zodat je ook op lichtere kleuren de markering kunt aanbrengen. Werk je met delicate, kwetsbare of kostbare stof, dan kun je het beste een MARKEERSTIFT gebruiken, die vanzelf oplost. Dit is een violet-kleurige viltstift om markeringen aan te brengen op stoffen patroondelen. Nadat de viltstriftstreep een aantal dagen wordt blootgesteld aan UV-licht, zal deze langzaam maar zeker volledig verdwijnen. Zo’n verdwijnstift is ook ideaal voor stoffen die je niet kunt wassen!

Specificaties:

2 Krijtplaatjes. Afmeting: 30 x 40mm. Verkoop per 2 stuks in afsluitbaar doosje. Kleur: Wit. Tevens leverbaar in een gekleurde variant.

Ook handig:

Heb je nog nooit eerder kleermakerskrijt gebruikt of zoek je een handig hulpmiddel voor het gebruik van je stofkrijt? Kijk dan eens bij Kleermakerskrijt met houder: je ontvangt dan een handig houdertje, waar een stuk stofkrijt precies inpast. Het houdertje voorkomt vieze handen en je kunt er precies en nauwkeurig mee aftekenen. Bovendien zit er ook een mesje in de houder, waarmee je het stofkrijt kunt slijpen!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Kleermakerskrijt 2 stuks : Wit stofkrijt

  • Merk: Opry
  • Model:B711.812
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,50


Gerelateerde producten

GOEDKOOP: Verdwijnstift - Lost vanzelf op

GOEDKOOP: Verdwijnstift - Lost vanzelf op

Goedkope verdwijnstiftGoedkope verdwijnstift - makkelijk markeringen aanbrengen op stofPatroonstift ..

€2,95

GOEDKOOP: Markeerstift voor stof - Uitwasbaar

GOEDKOOP: Markeerstift voor stof - Uitwasbaar

Goedkope markeerstift wateroplosbaarGoedkope markeerstift wateroplosbaar - makkelijk markeringen aan..

€3,49

Kleermakerskrijt 4 stuks : Wit + Gekleurd stofkrijt

Kleermakerskrijt 4 stuks : Wit + Gekleurd stofkrijt

4 stukjes Stofkrijt.4 stukjes Stofkrijt voor markering op witte of gekleurde stof.Fournituren - Stof..

€2,95

Kleermakerskrijt in houder met mes - Voor aftekenen op stof

Kleermakerskrijt in houder met mes - Voor aftekenen op stof

Stofkrijt in houderStofkrijt in houder met slijpmesStofkrijt kopen? Een stuk kleermakerskrijt gebru..

€3,95

Tags: kleermakerskrijt, kleermakerskrijt kopen, kleermakerskrijt bestellen, kleermakerskrijt online, stofkrijt, krijt voor stof, krijt op stof, kleermakerkrijt, aftekenen, markeren, stof markeren, markeerstift, krijtstift, krijtpotlood, chalk, taylor chalk