Centrale Verwarming Borstel.

Centrale Verwarming Borstel : flexibel, komt overal bij.

Radiatorborstel voor het reinigen van de centrale verwarming. Radiatoren zijn echte stofnesten. De combinatie van warmte en moeilijk te bereikbare onderdelen zorgen voor een opeenhoping van dik stof. Klop maar eens met jouw stofzuiger op de CV en je ziet de vlokken stof eruit vliegen. Maar geen nood: met deze flexibele radiatorwisser kom jij overal bij en tussen. Roosters en vensterbanken zijn geen probleem: de borstel is buigzaam en het zachte geitenhaar vouwt zich samen, zodat jij ook door smalle roosteropeningen heen komt. En vanwege de bekleding van de borsteldraad hoe jij ook niet bang te zijn voor krassen op de CV. Totale lengte: 100 cm – Borstelgedeelte: 30cm.

Onze Duitse borstelmakers hebben nog veel meer handige borstels voor jou ontwikkeld. Zo zijn er speciale borstels voor het afstoffen van boeken en voor het reinigen van jouw jaloezieën. Ook voor het borstel voor stoffen meubels en kleding kun jij bij ons terecht. En onze speciale pluisborstel verwijdert effectief katten- en hondenharen van (be)kleding.

Borstels met echt haar:

De borstels die wij bij Bink Fournituren verkopen worden gemaakt door de firma Redecker in Duitsland: een traditionele borstelmaker waar het vak nog van vader op zoon wordt doorgegeven. Naast het gebruikelijke borstelwerk, dat je wel zult kennen, worden door ons ook bijzondere borstels geleverd. Alle borstels zijn gemaakt van natuurlijke materialen: het handvat is van hout en de gebruikte haren zijn van natuurlijke vezels of dierlijk haar.

Stof tussen de verwarming.

Al onze borstels zijn bedoeld voor een specifiek doel en maken de klus die jij gaat doen een stuk gemakkelijker. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze radiatorborstel voor het stofvrij maken en houden van jouw centrale verwaming? Een radiator is een echte stofverzamelaar. Veel huizen hebben hun centrale verwarming recht onder het raam, waardoor de warmte nog meer los stof aantrekt. Zo vormen zich dikke vlokken met stof tussen de moeilijk bereikbare vorm van de verwarming.

Deze speciale natuurlijke radiatorwisser maakt korte metten met stof en vuil. De zachte geitenharen zijn echte stofverzamelaars. De radiatorborstel neemt het stof mee, waarna het je het buiten of op het balkon weer van de borstel kunt verwijderen. Door het gebruikte zachte geitenhaar, dat zich gemakkelijk laat vormen, kom jij ook tussen moeilijk bereikbare gedeeltes en druk jij de borstel zelfs door kleine openingen van een rooster. De flexibele draad van de borstel laat zich gemakkelijk onder een vensterband hanteren. De draad is bekleed met een speciaal kunststof omhulsel, zodat jij niet bang hoeft te zijn voor lelijke krassen op de verwarming. Zo: die kachel wordt weer lekker schoon!>/p>

Specificaties:

Materiaal: Geolied beukenhouten handvat; borstelharen van donker geitenhaar. Metalen draad van de borstel is bekleed met transparant kunststof om krassen te voorkomen. Heb jij een vintage kolom verwarming? Dan kan jij ook DEZE borstel gebruiken.

Afmeting: Borstelgedeelte: 50cm. Totale lengte: 100 cm. Voorzien van handige ophanglus.

Nog meer handige borstels:

Voor elke klus de juiste borstel – allemaal van natuurlijk materiaal.

  • Jaloezieborstel: voor de luxaflex.
  • Meubel- en kledingborstel: voor alle (be)kleding.
  • Pluisborstel: verwijdert effectief katten- en hondenharen van (be)kleding.
  • Boekenborstel: voor het veilig afstoffen van jouw boeken.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Radiatorborstel Geitenhaar - Flexibele stang komt ook tussen roosters

  • Merk: Redecker
  • Model:510261
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €19,95


Gerelateerde producten

Boekenborstel - Extra zachte borstelharen

Boekenborstel - Extra zachte borstelharen

Boekenborstel.Boekenborstel om boeken stofvrij te maken.Borstels met echt haar: Boekenborstel met ex..

€24,95

Klassieke kleding en meubel-borstel - 100% natuurlijke borstel

Klassieke kleding en meubel-borstel - 100% natuurlijke borstel

Meubelborstel.Meubelborstel: klassieke borstel met echt haar.Borstel met echt haar: De borstels die ..

€37,50

Tags: Radiatorwisser, radiatorborstel, verwarmingborstel, borstel verwarming, borstel centrale verwarming, cv-borstel, cvborstel, borstel voor cv, cvwisser, wisser voor cvm ragger, rager, verwarmingrager, ragger voor verwaming, rager voor verwarming, ragebol, raagbol, stof tussen de verwarming, stofvrij maken verwarming, verwarming stofvrij, stof weghalen verwarming, cv stofvrij maken, cv stofvrij, stof in de cv, stof tussen cv, nissenborstel, roosterborstel