• OPRUIMING: Borduurpakket met telpatroon - 4 seizoenen: Winter

Borduurpakket 4 seizoenen serie

Borduurpakket 4 seizoenen serie - Winterhuis, met stof, telpatroon en borduurgaren

NU NOG GOEDKOPER, OP=OP: Een goedkoop borduurpakket inclusief telpatroon. De 4 seizoenen van het jaar zijn een geliefd onderwerp voor een borduurpakket - Zoals dit model van een huis in de winter. Panna heeft een complete serie borduurpakketten van een sfeervol gebouwtje in alle 4 seizoenen van het jaar. Ook dit borduurpakket van Panna bevat alles dat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan: het borduurpakket wordt geleverd inclusief de borduurstof en met de benodigde 30 kleuren borduurgaren. Jij ontvangt eveneens een duidelijk telpatroon met Engelstalige instructie, een garenkaart en een borduurnaald. Jij borduurt op zogenaamde Aïda borduurstof: dat is borduurstof van 100% katoen met een duidelijke ruitstructuur. Afmeting: 26 x 20cm. Model: Winter House.

Uiteraard zijn alle vier de borduurpakketten uit deze 4 jaargetijden-serie voor jou beschikbaar. Bekijk HIER ons totaal assortiment aan borduurpakketten: wij hebben de modellen op soort voor jou gerangschikt, zodat jij op jouw gemak kunt bladeren en kiezen. Bestel jij direct DEZE handige draaddoorsteker mee om jouw borduurgaren gemakkelijk door de naald te rijgen? Gebruik een BORDUURRING: dat zorgt voor precies en strak borduurwerk en voorkomt vlekken.

Borduurpakket 4 seizoenen-serie

Hoe vind jij deze mooi gekleurde afbeelding van sfeervol dorpshuis? De afbeelding is mooi genoeg om in ieder interieur een plekje te vinden. Bovendien zijn de borduurpakketten van Panna altijd scherp geprijsd. Jij borduurt 5,5 kruisje op een centimeter met 2 draadjes borduurgaren.

Compleet borduurpakket

De borduurpakketten van Panna zijn voorzien van een duidelijk leesbaar telpatroon, garenkaart en een Engelstalige instructie. In het pakket vind jij alles dat jij nodig hebt: de benodigde borduurgarens, de borduurstof waar jij op borduurt en een borduurnaald zijn bij het pakket inbegrepen.

Toch liever voorbedrukt?

Lijkt het borduren naar aanleiding van een telpatroon jou te ingewikkeld? Kijk dan eens bij DEZE pakketten: hierbij is de afbeelding van het patroon op de stof voorgedrukt en hoef jij niet te tellen. Dit geldt trouwens ook voor onze collectie KUSSENS die jij borduurt op grof stramien.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Winterhuis - Winter House. Afmeting: 26 x 20cm. Het borduurpakket bevat Aïda borduurstof, borduurgaren, een garenkaart en borduurnaald, telpatroon en Engelstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren. Jij borduurt dit pakket in kruissteek.

Meer keus:

Panna heeft ook de andere telpatroon afbeeldingen uit deze serie voor jou. Met een magneetbord met regeltellers houd jij goed overzicht van het borduurpatroon.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

OPRUIMING: Borduurpakket met telpatroon - 4 seizoenen: Winter

  • Merk: Panna
  • Model:pan-0333-ps
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €17,25
  • €10,00


Gerelateerde producten

Patroonhouder - Magnetische regelteller

Patroonhouder - Magnetische regelteller

Magneetbord voor jouw borduurpatroonMagneetbord voor jouw borduurpatroon met 2 regeltellersBorduren ..

€12,95

OPRUIMING: Borduurpakket met telpatroon - 4 seizoenen: Winter

OPRUIMING: Borduurpakket met telpatroon - 4 seizoenen: Winter

Borduurpakket 4 seizoenen serieBorduurpakket 4 seizoenen serie - Winterhuis, met stof, telpatroon en..

€10,00 €17,25

Tags: Borduurpakket, telpatroon, borduurpakket met telpatroon, compleet borduurpakket, telpatroon borduren, borduurpatroon, borduurstof, borduurgaren, panna