• Voorbedrukt borduurpakket - Klaprozen

Eenvoudig borduurpakket

Eenvoudig borduurpakket - Roos, compleet borduurpakket, voorbedrukt op stramien

Borduren zonder telpatroon? Bij dit borduurpakket hoef jij de kruisjes niet van een patroon uit te tellen, maar kan jij de voorbedrukte vakjes op het canvas volgen. Een mooie manier voor ontspannen borduurwerk, zonder getuur op kruisjes of een ingewikkeld patroon. De voorbedrukte borduurpakketten van Orchidea zijn ideaal, wanneer jij net (opnieuw) begint met borduren. Jij borduurt 4 kruisjes op 1 centimeter met mouline borduurgaren. Het voorbedrukte borduurpakket wordt compleet geleverd met voorbedrukt canvas stramien van Zweigart, DMC borduurgaren, een duidelijke instructie en een borduurnaald. Het patroon is ook op papier bijgesloten. Afmeting: 16 x 22cm.

Bekijk HIER al onze voorbedrukte borduurpakketten. HIER vind jij borduurpakketten onder de 10 euro. Handig voor jouw borduurwerk: een organizer voor borduurgaren, wikkelkaartjes en een houten garenhouder.

Voorbedrukt borduurpakket - hoe werkt het?

Bij een standaard borduurpakket werk jij meestal op basis van een telpatroon. Bij dit Orchidea borduurpakket borduur jij halve kruisjes op voorbedrukt canvas stramien. Volg de kleuren van het canvas en borduur de verschillende kleuren in kruissteek. Jij borduurt ongeveer 4 kruisjes op 1 centimeter; jij borduurt met DMC borduurgaren - het borduurgaren wordt NIET gesplitst.

Voorbedrukt borduurpakket - gemakkelijker wordt het niet

Met een voorbedrukt borduurpakket bespaar jij jezelf de moeite van tellen op het patroon, maar kan jij eenvoudig kleur voor kleur borduren. Weet je wat ook leuk is om te borduren? Een voorbedrukt kussen - HIER kan jij de mooiste uitzoeken. Wil jij deze afbeelding nog eens borduren? Gebruik dan het papieren telpatroon en DIT goedkope borduurgaren.

Specificaties:

Compleet borduurpakket, inclusief: voorbedrukt canvas, DMC borduurgaren, NL instructie en een borduurnaald. Afmeting: 16 x 22cm. Model: Klaprozen - Poppies. Stramien: Zweigart, 100% katoen. Borduurgaren: DMC, 100% katoen

Alles voor jouw hobby:

  • Organizer voor borduurgaren
  • Wikkelkaartjes voor borduurgaren
  • Houten garenhouder
  • Wij hebben nog veel MEER voorbedrukte borduurpakketten voor jou beschikbaar

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Voorbedrukt borduurpakket - Klaprozen

  • Merk: Orchidea
  • Model:M2991
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €14,95


Gerelateerde producten

GOEDKOOP: Organizer voor borduurgaren

GOEDKOOP: Organizer voor borduurgaren

Borduurgaren bewaren.Borduurgaren bewaren: opbergdoos wikkelkaartjes.Fournituren – Handwerkaccessoir..

€9,95

GOEDKOOP: Borduurgaren sorteren met garenhouder

GOEDKOOP: Borduurgaren sorteren met garenhouder

Borduurgaren sorteren met garenhouderBorduurgaren sorteren met garenhouder van houtBorduurgaren bewa..

€2,50

Voorbedrukt borduurpakket - Landschap

Voorbedrukt borduurpakket - Landschap

Eenvoudig borduurwerkEenvoudig borduurwerk - Landschap, compleet borduurpakket, voorbedrukt op stram..

€18,95

Tags: Borduren, borduurpakket, borduren voor beginners, borduren vanaf 7 jaar, leren borduren, starten met borduren, borduren beginners, kennismaken met borduren, borduurles, borduren voor kids, borduren voor kinderen, voorbedrukt, voorbedrukt borduurpakket, no count stitch