• Badborstel tampico - Harde rugborstel

Harde Rugborstel – Vegan Badborstel

Rugborstel – Vegan Badborstel met plantaardig haar

Borstel met echt haar: een badborstel heb jij graag bij de hand bij het badderen of douchen. Deze badborstel is zo ontworpen dat jij ook plekken op je lijf kunt bereiken, waar je met een washand of spons moeilijk of zelfs helemaal niet bij komt. Badborstels verkopen wij in verschillende varianten. Dit model is gemaakt van stevige plantaardige vezels van tampico fiber. De borstel bestaat uit één stuk en is daardoor erg stevig. Uiteraard kan jij de borstel niet alleen gebruiken voor jouw rug, maar ook voor het schoonmaken van armen, benen en voeten. Lengte: 50cm. Verkoop per stuk.

Naast deze harde versie zijn er ook andere modellen beschikbaar. De badcel of douche kan jij na afloop schoonmaken met onze badkuipborstel: ook ideaal voor het schoonmaken van geglazuurde tegels. Ken jij onze duurzame schapenmelkzeep al?

Harde rugborstel

Onze Duitse borstelmakers maken badborstels, ook wel rugborstels genoemd, in allerlei varianten. Welk model jij het beste kunt kiezen is deels afhankelijk van persoonlijke voorkeur en deels van eerdere ervaring met het gebruik van een rugborstel. Dit harde model is zeer geschikt als jij goed gewend bent aan het boenen met een rugborstel. De gebruikte tampico vezels zijn voleldig plantaardig. Tampico is een stevige, duurzame vezel van van de Mexicaanse agaveplant. waardoor jij voor langere tijd plezier zult beleven aan deze borstel.

Gebruik en onderhoud van de vegan badborstel

De badborstel bestaat in tegenstelling tot de meeste badborstels uit één stuk en is daardoor zeer stevig. De lengte van de steel is zo gekozen, dat jij gemakkelijk het hele lichaam kunt bereiken. De gebruikte plantvezels zijn stevig en hard. De borstel is voorzien van een volle inzet met plantaardig haar. Gebruik de borstel los voor het reinigen van jouw armen, (boven)benen en voeten. Spoel de borstel na afloop altijd goed uit, zodat er geen zeepresten achterblijven en verwijder het meeste vocht door de haren goed in te drukken. Daarna laat je de borstel, met alle borstelharen dezelfde kant op, rustig drogen tot het volgende gebruik. Omdat het hout van de borstel ongelakt is, kan jij de borstel, eenmaal goed opgedroogd, het beste bewaren op een niet al te vochtige plek.

Specificaties:

Samenstelling: Ongelakte beukenhout steel met borstelkop van tampico fiber – vegan, 100% afbreekbaar. Lengte: 50cm. Verkoop per stuk.

Lekker badderen:

  • Badborstel zacht – voor de gevoelige huid
  • Badborstel paardenhaar – tevens geschikt voor dry massage
  • Badkuipborstel – om de badkamer mee schoon te maken
  • Duurzame schapenmelkzeep – een biologische weldaad voor de huid

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Badborstel tampico - Harde rugborstel

  • Merk: Redecker
  • Model:602550
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €18,95


Gerelateerde producten

Badborstel varkenshaar - Zachte rugborstel

Badborstel varkenshaar - Zachte rugborstel

Zachte Rugborstel – Badborstel VarkenshaarRugborstel – Badborstel Varkenshaar met afneembare borstel..

€17,95

2 stukken schapenmelkzeep Mannengeur

2 stukken schapenmelkzeep Mannengeur

Duurzame Schapenmelk Zeep.Duurzame Schapenmelk Zeep verwent en verzorgt je handen, gezicht en lichaa..

€9,95

Badkuipborstel - Ook voor tegelwerk

Badkuipborstel - Ook voor tegelwerk

BadkamerborstelBadkamerborstel zacht: Fiber boender voor badkuip en tegels.Borstels met echt haar: ..

€24,95

Tags: Badborstel, rugborstel, badkamerborstel, borstel voor je rug, massageborstel, badkuipborstel, borstel voor onder de douche, doucheborstel, rug wassen