• Antiketelsteenspons

Anti ketelsteenspons.

Anti ketelsteenspons om kalkaanslag te voorkomen. Water uit de kraan bevat kalk en het verschilt per gemeente hoeveel kalk het water bevat. Op zichzelf is daar niets mee: kalk is goed voor een mens. Een nadeel is wel, dat de kalk zich vastzet op de wand van je fluitketel of waterkoker. Hierdoor duurt het steeds langer voordat het water kookt.

Heb je last van kalk in je fluitketel of waterkoker? Zorg er dan eerst voor dat je deze ontkalkt. Dit doe je bij voorkeur door de ketel of waterkoker uit te koken met schoonmaakazijn. De schoonmaakzijn zorgt ervoor dat de kalk los wordt geweekt van de wand. Nadat je de ketel hebt ontkalkt, kook je deze nog een paar keer uit met schoon water om de laatste resten van de kalk en de schoonmaakzijn kwijt te raken. Hierna kun je het anti ketelsteensponsje gebruiken om te voorkomen dat de kalk zich opnieuw vastzet op de wand van de ketel.

Voorkomen is beter dan genezen. Alles wat je doet is het sponsje in je schone ketel of waterkoker doen. De kalk zet zich nu niet langer vast op de wand, maar wordt door het sponsje opgenomen. Alles wat je nu nog hoeft te doen is na verloop van tijd het sponsje schoonspoelen onder de kraan. Daarna kun je het gewoon opnieuw gebruiken.

Het sponsje voorkomt kalk in je ketel. Hierdoor kookt het water sneller en gebruik je dus minder energie. Zo draag je eenvoudig een steentje bij aan een beter milieu!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Antiketelsteenspons

  • Merk: Bredemeijer
  • Model: 18523
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €8,95


Tags: antiketelsteenspons, antikalkspons