• Citroenzuur 350 gram - Ontkalkt, desinfecteert en reinigt

Milieuvriendelijk schoonmaken – ontkalkt, desinfecteert en antiseptisch

Milieuvriendelijk schoonmaken – ontkalkt, desinfecteert en antiseptisch met citroenzuurpoeder

Huishouding- Schoonmaken met milieuvriendelijke producten. Citroenzuur is een 100% plantaardig product en brengt, bij juist gebruik en dosering, geen schade toe aan de leefomgeving. Citroenzuur is een goede reiniger, daarnaast heeft het aantal extra eigenschappen: het ontkalkt en heeft een anti-bateriële en anti-septische werking. Gebruik citroenzuur NIET op koper, aluminium, marmer of andere poreuze stenen vloeren of werkbladen. Citroenzuur is geschikt voor het schoonmaken van keuken, badkamer en toilet. Bovendien kan jij er op een voordelige en milieuvriendelijke manier jouw koffiezetapparaat, was- of vaatwasmachine mee ontkalken. Verpakt in kartonnen doos met doseerschuif – Inhoud 350 gram.

Meer duurzame schoonmaakproducten van Ecodoo zijn zuiveringszout en kristalsoda. Met vlekkenzout krijg jij een schone en witte was.

Citroenzuur ontkalkt:

Citroenzuur doodt bacteriën en het ontsmet. Daarnaast is citroenzuur een probaat middel tegen kalkaanslag. Los enkele lepels citroenzuur op in 1 liter water en jij hebt een milieuvriendelijke ontkalker voor al jouw apparaten, zoals een koffiemachine of waterkoker, was- of vaatwasmachine of voor het ontkalken van geglazuurde tegels, kranen en wasbak/gootsteen.

Citroenzuur maakt los:

Citroenzuur is een effectief vlekkenmiddel tegen roestplekken of vlekken. Aanbrengen met een sponsje, even laten inwerken en afspoelen.Vlekken van thee- of koffieaanslag kan jij met behulp van citroenzuur verwijderen. Af en toe een scheutje met een oplossing met citroenzuur in jouw afvoer voorkomt verstoppingen en neutraliseert nare geurtjes.

Citroenzuur ontvet:

Ramen zemen met een beetje citroenzuur ontvet de ramen en vermindert de kans op strepen. Aangekoekte resten in een pan kan jij met citroenzuur en kokend water gemakkelijk losweken. Volg voor alle beschreven toepassingen de aanwijzingen op de verpakking.

LET OP:

Citroenzuur gebruik jij NIET op: Koper, Aluminium, Marmer of andere open steensoorten. Gebruik bij het werken met citroenzuur, zeker in combinatie met andere schoonmaakmiddelen, DEZE handschoenen om jouw handen te beschermen. Gebruik citroenzuur nooit samen met bleekwater. Citroenzuurpoeder is 100% natuurlijk.

Specificaties:

Samenstelling: n°CE:201-069 Citroenzuurmonohydraat. Was altijd jouw handen na het werken met citroenzuur of gebruik huishoudhandschoenen. Inhoud: 350gram. Kartonnen verpakking met doseerschuif van metaal. Ecodoo doneert 1% van haar omzet aan projecten die te maken hebben met de bescherming van de planeet.

Meer duurzame schoonmaakproducten:

  • Zuiveringszout – Baking Soda
  • Kristalsoda
  • Duurzaam vlekkenzout en witmaker
  • Houten toiletborstel met vervangbare kop

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Citroenzuur 350 gram - Ontkalkt, desinfecteert en reinigt

  • Merk: Ecodoo
  • Model:836272
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €9,95


Gerelateerde producten

Kristalsoda 500 gram - Ontvet en reinigt

Kristalsoda 500 gram - Ontvet en reinigt

Milieuvriendelijk schoonmaken – reinigt, weekt los en ontvet Milieuvriendelijk schoonmaken – reinigt..

€7,75

Tags: Zuiveringszout, baking soda, citroenzuur, citroenzuurpoeder, milieuvriendelijk schoonmaken, ecologisch schoonmaken, duurzaam, duurzame schoonmaakmiddelen, milieuvriendelijk ontkalken, milieuvriendelijk ontvetten, milieuvriendelijk losweken, milieuvriendelijk roestplekken verwijderen